Imatge del succés

Un home mata a trets dues de les seves cunyades a Madrid

La mare de les dues víctimes ha resultat ferida i la policia ha pogut detenir a l'autor dels fets

Un home ha matat aquesta nit de diumenge a dues de les seves cunyades i ha ferit de gravetat a la seva sogra  després de disparar-les amb una escopeta de caça des de la finestra d'un primer pis a Aranjuez, Madrid. En arribar les assistències sanitàries han trobat una dona de 35 anys que havia rebut l'impacte d'una arma de foc al pit. La dona hauria patit una aturada cardiorespiratòria a causa de l'impacte d'almenys una bala a la zona del pit. Tot i les tasques de reanimació dels serveis d'emergències, res s'ha pogut fer per a salvar-li la vida.

La segona víctima, de 23 anys, ha hagut de ser traslladada d'urgència fins a l'Hospital Doce de Octubre de Madrid, on ha estat ingressada en estat greu i finalment ha acabat perdent la vida.  Finalment, la tercera víctima, que ha rebut un tret en una cama, s'ha desplaçat pel seu propi peu, en aquest cas, fins a l'Hospital el Tajo.

L'autor és un home de 38 anys

Per la seva banda, l'autor dels fets és un home de 38 anys que s'hauria atrinxerat en l'interior d'un pis després de l'actuació  i que, fins que no ha arribat la policia, no han pogut procedir a la seva detenció.  La policia buscava a l'assassí per entrar a pressó per tràfic de derogues, segons informa 'EL País'.  L'avís es va donar al voltant de les 22.00 hores de la nit quan es van començar a sentir diverses detonacions en un bloc de pisos ubicat al carrer Victoria Khami d'Aranjuez.

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar la Policia Judicial, així com diversos efectius de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), i la Policia Local. Fins al moment, es desconeixen les veritables raons del succés, tot i que les primeres hipòtesis apunten al fet que podria tractar-se d'una disputa familiar.

També et pot interessar...

  • Un ferit en un tiroteig a Barcelona