Imatge d'un supermercat.

Mor electrocutat un home de 38 anys mentre treballava en un supermercat a Catalunya

La descàrrega li ha provocat una parada cardiorespiratòria

Tràgic succés a Mollerussa a causa de la mort d'un home que ha perdut la vida en un fatal accident mentre es trobava a la feina. La víctima, de 38 anys, ha patit una descàrrega elèctrica mentre estava reparant el sostre d'un supermercat. 

Un treballador de 38 anys ha mort aquest dimarts a causa d'una descàrrega elèctrica mentre treballava en la reparació d'un sostre d'un supermercat de Mollerussa, al Pla d'Urgell, segons han informat els Mossos d'Esquadra, que qualifiquen el fet d'accident.

Segons explica la policia, per causes que s'investiguen l'home ha caigut de la teulada sobre un quadre elèctric i ha patit la descàrrega que li ha provocat una aturada cardiorespiratòria.

Diverses dotacions dels Mossos, del Sistema d'Emergències Mèdiques i tres dotacions de Bombers han actuat a l'indret. Malgrat l'actuació dels equips mèdics, no ha estat possible salvar la vida a l'operari.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

No és el primer accident laboral que acaba de la pitjor manera a la localitat. A finals de juny, un altre noi va morir al seu lloc de treball, una empresa de gestió de fruita, en quedar atrapat en una màquina de classificació de fruites mentre treballava.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Mor en quedar atrapat en una màquina a Mollerussa

Un veí de Mollerussa de 33 anys va morir la tarda del 22 de juny en un accident laboral en una empresa de gestió de fruita de la capital del Pla d'Urgell, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

Per motius que s'investiguen, el treballador va quedar atrapat per una màquina de classificació de fruites a l'interior de l'empresa.

Malauradament, tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències, no li van poder salvar la vida. Van participar en la gestió de l'accident diverses dotacions dels Mossos, del SEM i dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.