Dispositiu policial a Amposta

Mata el seu xicot de 23 anys a Catalunya i s'inventa que el van segrestar

La jove de 22 anys ha estat detinguda pel presumpte assassinat de la seva parella

El cruel assassinat a un jove a la riera de Gelida (Barcelona) que va tenir lloc el 10 d'abril de 2021 ha tornat a tots els titulars. Després de més d'un any, han detingut la parella de la víctima per presumpta implicació en el crim. La noia ha ingressat a presó. 

Fa poc més d'un any els Mossos d'Esquadra van detenir dos menors d'edat pel presumpte apunyalament a un jove de 23 anys a Gelida, a l'Alt Penedès. Els menors van passar a disposició judicial i posteriorment van ingressar a presó.

Una persona detinguda pels Mossos d'Esquadra.
Els Mossos han la parella de la víctima | Mossos d'Esquadra

Segons va relatar l'ara detinguda de 22 anys, en el moment del crim la van interceptar a ella i a la seva parella dos desconeguts. Aquests els van obligar a acompanyar-los fins a una riera on van agredir el noi amb una arma blanca i el van matar. 

Les investigacions policials del moment del crim van apuntar directament els dos germanastres de la víctima, que van ser jutjats com a presumptes autors materials de la víctima. A més, van requisar del seu domicili diverses armes blanques a més de roba amb el perfil genètic del difunt.

Semblava que el cas s'havia resolt satisfactòriament, però les autoritats policials no estaven convençudes de la veracitat dels fets i de la implicació de la parella del difunt.

Les investigacions van continuar

Els agents van sospitar de la noia perquè els seus comportaments eren sospitosos i la seva declaració no havia estat gens clara. A més, la noia en un primer moment es va negar a col·laborar. 

La policia va contemplar la possibilitat d'un crim conjunt entre la noia i els germanastres de la víctima, que van ser els primers detinguts. Després de mesos d'investigacions on es van analitzar les comunicacions entre els joves, els investigadors han arribat a la conclusió que va haver-hi quatre implicats: la parella de la víctima, els germanastres i un tercer germà dels autors.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Els diferents indicis reforcen la teoria que la parella del difunt i el tercer germà, també menor d’edat, haurien col·laborat en els fets, amb diferent grau d’implicació i de manera conjunta amb els dos presumptes autors materials de l’agressió a la víctima, que finalment va acabar morint a causa de la vintena de ganivetades rebudes.

Així doncs, de la informació amb què han treballat els investigadors se’n desprèn que tant la detinguda, com el tercer germà van convèncer els dos detinguts per agredir a la víctima, que finalment va acabar morint a causa de les lesions.