Imatge d'un jove emmanillat.

Robatori amb força a Catalunya: els lladres retenen a l'inquilí mentre ho regiren tot

La víctima dormia en el moment en què van entrar a casa seva

Nou robatori amb violència a Catalunya. Aquest cop, tres persones van entrar dins d'un domicili situat en un municipi de la Selva, mentre l'inquilí del pis dormia.

Segons sembla, els lladres cada cop tenen menys escrúpols en entrar en habitatges aliens amb la finalitat de robar tot el que puguin, en la major part dels casos, diners i joies. Però la cosa no només queda aquí, sinó que, a més, els hi és igual que hi hagi persones dins el domicili per cometre l'acte fraudulent.

D'aquesta manera, l'home que es trobava descansant, es va despertar en sentir uns sorolls i dos dels delinqüents el van retenir mentre el tercer, regirava tota la casa en la cerca de diners. Afortunadament, la víctima no va resultar ferida.

La Policia Local d'Arbúcies i els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 22 i 27 anys, que van entrar a robar en un habitatge, van retenir l'inquilí i li van robar 480 euros.

Els fets van passar el 19 de juny entre les dues i les tres de la matinada al carrer Pepet Pol de la localitat i, poc després, hi va haver un altre robatori en un supermercat a escassos metres de la casa de la primera víctima.

La víctima va denunciar que va sentir sorolls mentre estava dormint i que es va trobar els lladres. Dos d'ells el van retenir mentre una tercera persona registrava la casa buscant diners. Després de robar-li, van fugir.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Un altre robatori amb força

Poc després dels fets, cap a tres quarts de cinc de la matinada, va haver-hi un altre robatori amb força en un supermercat del carrer Francesc Camprodon, a escassos 100 metres de la casa. La Policia Local d'Arbúcies va arrestar-ne els autors.

Gràcies a la informació recopilada per la víctima del robatori violent, els Mossos de la unitat d'investigació de Sant Coloma de Farners van poder identificar els autors dels fets que van resultar ser els mateixos que havien robat al supermercat.

El 4 de juliol els van detenir a Arbúcies i Santa Coloma com a presumptes autors del robatori i l'endemà van passar a disposició judicial.