Ferran Teixidó en una atenció als mitjans

Mor l'alcalde del Brull en caure-li a sobre dues bales de palla

Ferran Teixidó, de 51 anys, era l'alcalde del Brull des de 2007

Trista notícia la que ha arribat des de la comarca d'Osona després d'un tràgic incident. L'alcalde del Brull, Ferran Teixidó, ha mort aquest diumenge mentre treballava amb el tractor en una fica agrícola de la seva propietat. 

Teixidó era alcalde de la localitat osonenca des de l'any 2007. Una llarga trajectòria política al Brull de 15 anys i, a més, també era president de la Mancomunitat la Plana des de l'any 2019. Aquest és un ens supramunicipal que aglutina una desena llarga de municipis del sud d'Osona.

Teixidó, de 51 anys, estava treballant a la seva explotació agrícola amb el tractor quan li han caigut dues bales de palla a sobre. Tot i l'activació dels serveis d'emergència, ja no han pogut actuar per salvar-li la vida. Els Mossos ho investiguen com un accident laboral mortal.

La mort de Ferran Teixidó ha sigut un cop molt dur per a tots els veïns i veïnes del Brull, així com de les localitats de la comarca d'Osona. Els consistoris de Tona, Seva i Viladrau, entre molts més, han expressat el condol a la seva família i amics per la defunció de Teixidó.

Una defunció que també ha arribat als principals càrrecs polítics de Catalunya. El president del govern català, Pere Aragonès, ha enviat un missatge a les seves xarxes socials. «El meu condol a la família, amics i a tot el poble del Brull per la pèrdua de l'alcalde Ferran Teixidó. Descansi en pau.»

També ho ha fet el vicepresident del govern, Jordi Puigneró amb el missatge: «M'acabo d'assabentar de la tràgica mort d'en Ferran Teixidó i Turner, alcalde del municipi del Brull des del 2007. El meu més sincer condol a la seva família i amics i a tots els veïns/es de @AjElBrull . Descansa en pau company.»

La Consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, també ha expressat el seu condol per la mort de Ferran Teixidó. «Lamento la mort de l’alcalde de l’Ajuntament del Brull, Ferran Teixidó. El meu més sincer condol a la seva família, amistats i veïnes i veïns del Brull.»