La víctima ha mort mentre podava un arbre en una urbanització del Baix Empordà

Mor un home de 37 anys en un terrible accident laboral: estava podant un arbre

Tot i els esforços del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no van poder fer res per salvar-li la vida

Els accidents laborals no donen treva a Catalunya. El nostre lloc de treball, tot i ser un espai on hauríem d'estar protegits, malauradament, a vegades passa alguna desgràcia. Encara que, normalment, gran part dels accidents laborals acaben sent lleus, n'hi ha una altra part, que acaben de la pitjor manera.

Això és el que ha passat al Baix Empordà aquest dimecres al migdia. Un home de 37 anys ha mort mentre treballava de jardiner en una urbanització de Castell-Platja d'Aro. Tal com han informat els Mossos d'Esquadra, l'avís es va produir al voltant de la 13:00 hores del migdia quan la víctima va caure d'un arbre que estava podant. 

Va caure de 10 metres d'altura

Un jardiner de 37 anys, ha mort aquest dimecres en caure d'un arbre de 10 metres que podava a l'avinguda de l'Església de la urbanització Sa Gavina de S'Agaró, a Castell-Platja d'Aro, al Baix Empordà, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La policia ha rebut l'avís del succés cap a tres quarts d'una del migdia.

Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols s'han desplaçat a l'indret, així com dotacions dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i que els serveis mèdics li han intentat salvar la vida practicant maniobres de reanimació, l'home ha mort.

Els Mossos d'Esquadra  han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Mor un home de 45 anys al Gironès

Un home de 45 anys va morir el divendres 17 de febrer mentre treballava en una empresa de transports de Sant Julià de Ramis, al Gironès. Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la tarda. Per causes que es van investigar, el treballador estava reparant la llum del remolc d'un camió quan l'hidràulic que feia servir per fer-ho va cedir i va quedar atrapat.

Els serveis mèdics van intentar reanimar-lo sense èxit i, malauradament, va acabar morint. Fins al lloc, es van desplaçar diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).