Manresa

Mor un home de 38 anys en un tràgic accident laboral: ha quedat atrapat

La víctima ha quedat atrapada en una màquina de torneria de control numèric

Els accidents laborals no donen treva a Catalunya. El nostre lloc de treball, tot i ser un espai on hauríem d'estar protegits, malauradament, a vegades passa alguna desgràcia. Encara que, normalment, gran part dels accidents laborals acaben sent lleus, n'hi ha una altra part, que acaben de la pitjor manera.

Això és el que ha passat a la comarca del Bages aquesta passada nit. Un home de 38 anys, ha perdut la vida en quedar-se atrapat en una màquina de torneria de control numèric mentre es trobava al seu lloc de treball. Els terribles fets s'han produït en una empresa de Manresa

La víctima tenia 38 anys

Un home de 38 anys va morir en un accident laboral a Manresa dijous a la nit. Els fets van passar cap a les 22:00 hores del vespre en una empresa de l'Avinguda Pirelli de la capital del Bages quan l'home va quedar atrapat en una màquina de torneria de control numèric mentre estava treballant.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar 4 patrulles de Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d'Esquadra, en un comunicat, informen que com es fa habitualment han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament d'Empresa i Treball.

Accident laboral a Barcelona

El passat 23 de novembre, un home de 28 anys va morir en caure des d'un setè pis al districte barceloní de Sant Andreu mentre reparava un aparell d'aire condicionat, segons van informar els Mossos d'Esquadra, que van considerar el fet com un accident laboral. El cos policial va rebre l'avís del succés poc abans de dos quarts de sis de la tarda.

L'home va caure pel cel obert de l'immoble al pati de llums. En la gestió de l'incident van participar cinc dotacions dels Mossos, una de Bombers i un indicatiu del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències, no es va poder fer res per salvar la vida del treballador.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Andreu va obrir una investigació i va posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp