Muntatge fotogràfic de dues persones barallant-se a la Part Baixa de Tarragona

Mor l'home ferit crític després de barallar-se per una cigarreta a Catalunya

El dia 22 d'agost, els metges van confirmar la mort

Ha mort l'home que fa uns dies es va barallar amb un altre al mig del carrer. Els dos homes es van enfrontar a prop de l'estació de tren de Tarragona i un va acabar molt greu.

La baralla per una cigarreta

Fa uns dies, ElCaso.com va publicar les imatges d'una baralla entre dos homes que havia començat arran d'una cigarreta. Un individu es va acostar a demanar una cigarreta a un altre home que es va negar rotundament, davant d'això, van començar a discutir i van arribar a l'agressió física.

Els fets van passar diumenge 20 d'agost a la tarda, en un local davant de l'estació Renfe de la capital tarragonina. Va ser una situació realment tensa on els dos homes es pegaven mentre que els testimonis no sabien com actuar.

Els dos individus van acabar a l'hospital

Els homes de 40 i 50 anys van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra i més tard van ser traslladats a l'hospital a causa de les ferides. Un dels homes va haver de ser reanimat pel SEM perquè no respirava i presentava símptomes d'ofegament.

Al lloc dels fets van acudir diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Mor l'home que va demanar la cigarreta

L'home en estat més greu va ser traslladat a l'hospital universitari de Joan XXIII, on va seguir en estat crític fins al dia de la seva mort. El dia 22 d'agost, els metges van confirmar la seva mort després d'haver estat diverses hores en mort cerebral.

L'home mort és qui va demanar la cigarreta i l'agressor és el que actualment és detingut i acusat d'homicidi per imprudència.

L'home va ingressar a la presó després de passar a disposició per la suma d'antecedents i pel risc de poder escapar-se del país. La pena d'aquest delicte pot anar ser d'un a quatre anys entre reixes.