La platja del Miracle de Tarragona

Mor un home després d'ofegar-se a una platja de Catalunya

Els socorristes han tret l'home de l'aigua i han fet les obres de reanimació

Nou ofegament mortal a les platges catalanes. Un home de 63 anys de nacionalitat francesa ha mort després d'ofegar-se aquest dilluns, 18 de setembre.

Els fets han succeït a la platja la Pineda de Vila-seca, al Tarragonès, segons ha informat Protecció Civil.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís de l'incident cap a dos quarts de quatre de la tarda. Els socorristes han tret la víctima de l'aigua i han fet maniobres de reanimació fins que han arribat els serveis mèdics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

No han pogut salvar la vida a l'home

Un home de 63 anys i de nacionalitat francesa ha mort aquest dilluns després d'ofegar-se a la platja. El tràgic succés ha tingut lloc a la platja de la Pineda de Vila-seca, a la comarca del Tarragonès.

Han estat els socorristes de la platja els que han tret la víctima de l'aigua per fer-li les maniobres de reanimació. Fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els efectius del SEM han continuat amb les maniobres. Però finalment no s'ha pogut recuperar la víctima i ha acabat perdent la vida.

Estiu tràgic a les platges catalanes

Aquest estiu ha estat especialment negre a les platges de Catalunya. I, concretament, a la província de Tarragona.

A principis del mes d'agost ja s'havien comptabilitzat 19 morts arran d'ofegaments des que va començar la temporada el 15 de juny. Això ja ha estat considerat com la pitjor campanya en una dècada a Catalunya.

Tot i això, aquest succés ha tingut lloc fora de la campanya de platges, que acabava el 15 de setembre passat. Tot i que en municipis turístics de la Costa Daurada el servei de socorrisme es manté fins a final de mes.