Muntatge fotogràfic d'una imatge dels Mossos d'Esquadra i la façana d'un pis

Preocupació per la sorprenent troballa dels Mossos a diversos pisos

La policia ha detingut els responsables dels fets

Nova troballa dels Mossos d'Esquadra . Més de 1.200 plantes de marihuana han estat interceptades a tres pisos de Catalunya. Concretament, les plantes estaven repartides en dos pisos de Bescanó, al Gironès, i a Cornellà de Terri, a Pla de l'Estany.

La intercepció ha estat feta en dues operacions separades. La primera va tenir lloc el 13 de setembre, mentre membres de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) feien una inspecció rutinària a Bescanó i es van trobar amb la troballa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La policia desmantella més de 1.200 plantes de marihuana

Els agents estaven realitzant la inspecció al taller per tal de controlar si es gestionaven bé els residus. El fort soroll d'un aire condicionat i una forta olor de marihuana, va acabar delatant el cultiu de 700 plantes de marihuana.

La forta olor provenia d'un pis situat a sobre del taller, on es va detenir un home de 29 anys com a presumpte responsable de la plantació.

La segona operació es va fer l'endemà i, encara que no hi estan relacionades, també es tracta d'una troballa de plantes de marihuana.

En aquesta segona operació, realitzada el 14 de setembre, a Cornellà de Terri, la policia va detenir dues persones. Es van intervenir a 525 plantes i es va arrestar una dona de 41 anys i un home de 53, com a responsables de les plantacions que tenien a dues localitats.

A més, el cos dels Mossos va requisar armes blanques, una defensa elèctrica, una destral i tot el material necessari per fer créixer les plantes: transformadors, focus, fertilitzants, extractors, ventiladors, etc. Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies , el cos de la policia catalana va comprovar que els sospitosos tenien la llum punxada.

L'última cosa que s'ha pogut saber és que els tres arrestats han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Girona. Aquest els ha acusat d'un delicte contra la salut pública.

Altres troballes

A aquest se suma el vehicle que va trobar la policia catalana aquest diumenge. A la cala d'Aiguafreda, al Baix Empordà, els Mossos d'Esquadra van trobar una furgoneta abandonada plena de 2.300 quilos d'haixix.

Tot i que encara no es coneixen els motius pels quals va aparèixer la furgoneta, la primera hipòtesi és que una llanxa hauria arribat amb la mercaderia a la costa i estaven carregant la furgoneta.