Accident de trànsit

Mor un home en un greu accident de trànsit a la C-63

La víctima tenia 43 anys

Ahir al vespre va morir un motorista en un tràgic sinistre a les carreteres catalanes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El greu accident va tenir lloc al punt quilomètric 24 de la C-63 a Santa Coloma de Farners, capital de la comarca de la Selva.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre a les 20:18 hores i per causes que s'estan investigant, el sinistre es va produir per una sortida de via de la motocicleta.

El conductor del vehicle era E.R.LL., un home de 43 anys i veí de la població. 

A l'accident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar el seu equip de psicòlegs. 

Amb aquesta víctima, són 72 les morts en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Un altre sinistre mortal a Girona

B. B. G., veí de Girona de 52 anys, és el motorista que va morir divendres passat en una col·lisió per encalç amb un camió a la C-33 a Mollet del Vallès, al Vallès Oriental, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 10:32 hores del matí. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 89 i el conductor del camió va resultar il·lès.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit ( SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any.

I, així, oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

Hi poden contactar a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.