Javier Álvarez

Mor Javier, un conegut veí de 43 anys, en un fatídic accident a Gijón

L'home va perdre el control de la moto i va impactar contra un pal

La ciutat de Gijón s'ha vist afectada pel tràgic accident de trànsit que ha acabat amb la vida d'un home. Es tracta de Javier Álvarez González, un famós cambrer de la localitat.

Els fets han passat durant la tarda aquest darrer dilluns. L'accident ha tingut lloc a la carretera de La Providencia, a l'altura del número 124.

L'home ha tingut l'accident mentre circulava amb moto per la carretera

Tenia 43 anys quan ha mort en un accident. L'home anava circulant amb moto quan va perdre el control del vehicle. A causa d'això, Javier va sortir de la via per on circulava, amb tan mala sort, que va acabar xocant-se contra un pal de la llum.

Van ser els conductors que circulaven amb els seus respectius vehicles en aquell moment qui van donar la veu d'alarma a les autoritats. Van trucar a emergències al voltant de les 21.30 h de la nit i un equip de professionals sanitaris de l'Hospital de Cabueñes es va mobilitzar fins al lloc dels fets.

Tot i això, quan l'UVI mòbil va arribar allà, els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de Javier. Van intentar reanimar-lo, però no ho van aconseguir.

Imatge d'una moto a terra accidentada
Els sanitaris no van poder fer res per Javier. | Pixabay

Un treballador molt estimat per tot aquell que el coneixia

Javier Álvarez era encarregat al cèntric i conegut restaurant anomenat El Borne. El propietari d'aquest local, Alejandro Galán, està totalment commocionat després de conèixer la notícia. L'home havia estat amb el seu company i amic un instant abans del moment de l'accident.

A més de la feina al restaurant, Javier també va treballar a la cafeteria Carling Goal. El director d'aquest negoci, Paco Álvarez, amic i excap de la víctima, va comentar que Javier «era un xaval extraordinari». Tot aquell que coneixia Javier destaca que era una persona molt alegre i plena de simpatia.

La seva mort ha estat la quarta víctima mortal a les carreteres d'Astúries d'aquest any 2023. Es tracta també del segon motorista que ha mort a la ciutat de Gijón.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp