Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mor un jove de 28 anys a Blanes

Mor en estranyes circumstàncies un noi de 28 anys en un camí a la Costa Brava

El jove s'hauria precipitat d'uns 15 metres d'alçada

Tràgic succés aquest matí amb la mort d'un jove de 28 anys, el qual s'hauria precipitat en uns rocalls del municipi de Blanes, a la Selva.

Segons informa El Punt Avui, agents de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han treballat conjuntament en la localització del cos d'un noi de 28 anys, que hauria caigut en uns rocalls i, malauradament, ha perdut la vida.

La víctima és un noi de nacionalitat estrangera que es trobava al camí de ronda de Cala Bona en sentit nord i, per causes que es desconeixen i que ara s'estan investigant, ha caigut. Fet que li ha provocat la mort.

Desmantellen a Mont-roig-del Camp el laboratori de droga sintètica més gran trobat mai a Catalunya

Un rètol indica la prohibició per accedir-hi

Ha estat al voltant de les 10:00 hores d'aquest matí, quan un home ha alertat al socorrista que es trobava en aquell moment treballant, que havia vist el cos sense vida d'una persona, el qual es trobava entre els rocalls de la platja.

El que crida l'atenció, és que al final d'aquest camí, hi ha un rètol que indica que està prohibit saltar la tanca per tal d'evitar accidents com aquest.

Així, segons sembla, la víctima hauria fet cas omís a les indicacions o, en ser de nacionalitat estrangera no les hauria entès, i hauria accedit a aquesta part perillosa i hauria caigut d'uns 15 metres d'altura.

Malauradament els professionals no han pogut fer res per salvar-li la vida i després de comprovar que la persona precipitada havia mort, els serveis d'emergències l'han tapat amb una manta a l'espera que les autoritats judicials autoritzessin l'aixecament del cadàver. 

Segons afirma El Punt Avui, en el procediment per a l'extracció del cos de la víctima, hi han treballat agents de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil, que ha donat suport des de l'aigua amb l'embarcació lleugera del Servei de Vigilància, Socorrisme i Salvament Aquàtic. 

A més, també s'han desplaçat fins al lloc dels fets els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra. Aquests últims, s'han fet càrrec de la investigació i tot apunta que el greu incident ha estat una caiguda accidental.