112

Mor un jove de 25 anys en un accident a Madrid: el segon en pocs dies

El noi va perdre el control del vehicle i va impactar contra un túnel

Aquest passat dilluns una altra persona va perdre la vida a la carretera. És un jove de vint-i-cinc anys. El tràgic accident va tenir lloc cap a les 19.45 de la tarda. Ha passat en un túnel de la M-30 a Madrid mentre el jove anava circulant amb moto.

Després de la investigació pertinent, tot indica que el noi va perdre el control de la moto que conduïa. Per això, va xocar contra la paret d'un túnel de la M-30. A causa del fort impacte que va patir el jove, la moto va sortir disparada fins a 15 metres.

El personal d'emergències no li va poder salvar la vida

Els serveis d'emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets. Quan van arribar, es van trobar amb el noi que ja estava en parada cardiorespiratòria. Tot i els esforços dels sanitaris per salvar la vida del noi, no van poder fer res per ell.

Les assistències de Samur-Protecció Civil van estar reanimant-lo durant 40 minuts. Finalment, van haver de confirmar la mort.

Imatge d'una moto a terra accidentada
La moto del noi va sortir disparada 15 metres després del fort impacte | Pixabay

Segons el comunicat que va emetre Emergències Madrid, el noi va perdre la vida després d'impactar contra un mur del túnel del bypass de la carretera de circumval·lació a la ciutat, a la M-30 en direcció sud.

Emergències Madrid va fer una publicació a través del seu compte de Twitter anunciant el fatal accident, juntament amb un vídeo d'instants després del sinistre.

A l'accident no es van veure implicats més vehicles. La Policia Municipal, que va ser l'encarregada d'investigar el cas, també va regular el trànsit de la zona.

Altres accidents mortals esdevinguts recentment

El cas d'aquest jove no ha estat l'únic els darrers dies. Divendres passat, un altre noi de tan sols dinou anys també va perdre la vida en un accident de trànsit.

El noi també anava conduint una moto. El fatídic accident va tenir lloc a la ciutat de Santander.

Un altre cas recent és el de Javier Álvarez , un conegut cambrer de la ciutat de Gijón . Va passar aquest dilluns. L'home també va perdre el control de la moto mentre circulava per la carretera i res no es va poder fer per ell.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS i en exclusiva els SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp