Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla

Mor un jove de 25 anys en un accident laboral a Conca

Estava treballant a la fàbrica de l'empresa Incarlopsa quan a les 7.41 hores d'aquest matí s'ha rebut la trucada al 112

Un jove de 25 anys ha mort aquest divendres en un accident laboral després de ser aixafat per la plataforma d'un camió a Tarancón (Conca). 

Segons les primeres informacions, el jove estava treballant a la fàbrica de l'empresa Incarlopsa quan a les 7.41 hores d'aquest matí s'ha rebut la trucada al 112. Davant l'avís, diverses dotacions de la Guàrdia Civil i de la Policia Local s'han traslladat fins al lloc dels fets. Finalment, també ho ha fet una ambulància UCI amb un metge, el qual no ha pogut fer res per salvar la vida del treballador i només ha certificat la seva mort.

Mor un treballador de 48 anys en caure d'una alçada de tres metres al Berguedà

Més a prop de casa, a Bagà, al Berguedà, un home de 48 anys i nacionalitat espanyola va morir la setmana passada mentre treballava en la reparació d'un mur a Gisclareny. Segons van informar els Mossos d'Esquadra el dia dels dets, es va rebre l'avís de l'incident cap a tres quarts de cinc de la tarda.

Paral·lelament, es va explicar que els fets van passar quan el treballador  estava reparant el mur d'una finca del municipi i va caure accidentalment de la bastida  des d'una alçada d'uns tres metres. Els serveis d'emergències, en aquest cas, tampoc van poder fer res per salvar-li la vida. Al lloc dels fets s'hi van traslladar diverses patrulles de la comissaria de Berga, dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Per la seva banda, els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa  i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

També et poden interessar...