Guillem Ferrer, jugador del Picanya Bàsquet de l'Horta Sud de València

Mor el jugador espanyol de bàsquet Guillem Ferrer amb només 26 anys

Guillem Ferrer, jove jugador de bàsquet valencià, va perdre la vida després de patir un accident de moto

Desgràcia en el bàsquet espanyol, i en el valencià en particular, després de la pèrdua d'un jove jugador, Guillem Ferrer,  jugador del Picanya Bàsquet. Ferrer ha mort en un accident de moto a València, fet que ha deixat en estat de xoc la família i el club esportiu de l'Horta Sud.

Els fets es van produir la nit de dimecres, pocs minuts abans que acabés el seu entrenament. Després del fatal accident, el club valencià va anunciar la suspensió de tota l'activitat esportiva en senyal de respecte i en homenatge a Guillem. Als 26 anys havia aconseguit, al costat dels seus companys d'equip, ascendir a la Primera Nacional del bàsquet espanyol.

Dol en el bàsquet valencià després de la mort de Guillem Ferrer

El club va emetre immediatament un comunicat en què destacava «l'exemple companyerisme, de treball pel club, d'esforç» que va ser Guillem. «Sempre disposat a fer més, a entrenar més, a lluitar més en un partit. Quedem orfes de la seva energia, del seu positivisme, de la seva capacitat de generar entusiasme», lamenta el manuscrit.

El club es declara orfe «d'una persona excepcional que feia millor la vida de tots els que teníem la sort d'estar al seu costat», i dóna una abraçada a la família, «especialment a Àsdrubal, Marisa i Pepe», familiars de Guillem Ferrer.

La mateixa Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana es va sumar també a les mostres de dolor per la pèrdua. «El nostre més sentit condol a tots els familiars i companys de Guillem en uns moments tan difícils. Molts ànims, Picanya Bàsquet», escrivia la federació en un missatge publicat a la seva pàgina web.

A més, el partit polític Compromís de Picanya ha dedicat un missatge de condol al jove jugador mort fa unes hores. «Des del col·lectiu de Compromís Picanya volem expressar el nostre condol per la mort de Guillem Ferrer i enviar una forta abraçada a la seva família, a Marisa, Pepe i Asdrúbal, així com a la seva família del Picanya Bàsquet i de la Falla Pl. PV. Descansi en pau», deia el text.

Des de CatalunyaDiari ens sumem també al dol per la mort de Guillem Ferrer i enviem el condol a familiars, amics, companys i a tot el Picanya Bàsquet. Descansi en pau.