Anna Casabella, jugadora i entrenadora del Club de Bàsquet l’Escala que ha mort als 30 anys per una malaltia

Dol al món de l'esport: Mor amb només 30 anys Anna, entrenadora d'un club català

El seu club ha anunciat la trista notícia a través de les xarxes

Dol al món de l’esport català després que la jugadora i entrenadora de bàsquet Anna Casabella hagi perdut la vida als seus 30 anys. El seu equip, Club de Bàsquet l’Escala, ha estat l’encarregat de compartir la trista notícia a través de les xarxes.

Segons ha informat el club, la jugadora tenia una malaltia que finalment no ha pogut superar. El Club de Bàsquet l’Escala, original del municipi del mateix nom de l’Alt Empordà, ha volgut compartir «el nostre escalf i el nostre condol a tota la família i amics» després de la tràgica pèrdua.

Anna Casabella va ser escollida com la millor jugadora de Tercera Catalana

Anna Casabella era una promesa del bàsquet català. Fa poc més d’un mes va ser escollida com la millor jugadora de Tercera Catalana per votació popular, demostrant el talent que tenia al terreny de joc. Diverses persones i clubs de bàsquet de la província han volgut donar el condol als familiars i amics i recordant l’excepcional persona que era Anna Casabella.

El club de bàsquet de la Bisbal ha estat un dels que ha volgut compartir l’admiració que tenia a la jove jugadora i entrenadora. Així, han fet una reflexió sobre la passió que sentia la jove per aquest esport: «Gaudim sempre del bàsquet com ho feia ella». La gran majoria dels clubs, amics i familiars s’han volgut acomiadar d’ella com a ‘Peke’, un mot que segurament l’havia acompanyat tota la vida i que ara ressonarà per sempre al Club de Bàsquet l’Escala.