Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Interior d'una ambulància

Mor en Leo, de només 16 anys, víctima d'un fatídic succés amb un amic a Madrid

Els joves es van precipitar des d'una alçada de sis metres

La nit passada d'aquest dimarts, Leo, un jove de 16 anys, va perdre la vida a causa d'un fatídic accident que va patir divendres de la setmana passada. El menor era al costat d'un amic seu, que va poder sobreviure.

Una quedada que va acabar en desgràcia

Leo Alexandre NE era al costat del seu amic de 19 anys al número 1 de la plaça del Sol de Móstoles. Tots dos joves estaven asseguts al replà, amb l'esquena recolzada en un vidre gruixut i translúcid.

El vidre feia la funció de paret i lluerna. La mala sort va venir quan, en un moment donat i, sense avís previ, el vidre en què estaven recolzats va cedir.

Els nois van caure des del tercer pis, precipitant-se un total de sis metres fins a terra.

Una veïna del tercer va expressar que «es va sentir com es trencava el vidre i la caiguda». «Al principi es va dir que s'estaven barallant o alguna cosa, però no es va sentir res de baralla, i aquí se sent tot», va comentar la dona. El soroll provocat pel que va passar va alertar tota la comunitat de veïns, que van assistir els nois en espera de l'arribada dels serveis d'emergències.

L'amic de Leo va caure a sobre seu

Els joves van caure a un pati interior de l'edifici. L'amic de 19 anys va caure a sobre del cos de Leo. Quan els serveis d'emergència del Summa 12 van anar al lloc dels fets, van estabilitzar els nois i els van traslladar a l'hospital.

Leo va ser ingressat a l'Hospital 12 d'Octubre de Madrid, a causa de l'estat de gravetat en què es trobava. El jove havia patit un traumatisme toràcic i cranioencefàlic. Quatre dies després, el noi va acabar morint.

Imatge d'un pacient ingressat
L'adolescent va morir quatre dies després | Getty Images

«El xaval que ha mort sagnava pel nas i la boca, però no semblava que tingués el cap obert», va explicar un dels veïns que van auxiliar els nois.

L'home va continuar explicant que «l'altre tenia un tall a tot el braç. Des de sis metres d'alçada... L'hòstia no és pas petita».

L'amic de 19 anys va patir diversos politraumatismes i fractures. Va ser traslladat, estant conscient en tot moment, a l'Hospital Puerta de Hierro. El mateix noi va narrar la desgràcia ocorreguda.

Per part seva, el cadàver de Leo ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per realitzar-li l'autòpsia pertinent.

Una família destrossada que no pensa quedar-se de braços plegats

En el moment de l'accident, el pare del mort era a França per motius de feina. En saber-se la notícia, l'endemà l'home va viatjar ràpidament de tornada a Madrid.

El pare ha decidit interposar una denúncia a la comissaria de Móstoles. Hi expressa que les instal·lacions de l'edifici «no són les adequades». D'altra banda, també es mostra estrany davant de les declaracions de la mare de l'altre noi, que va canviar la versió inicial dels fets.

Per part seva, els professors i els companys de l'institut a què anava Leo, l'institut Manuela Malasaña de Móstoles, han guardat un minut de silenci en honor seu.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!