Marcos Mohedano Ramírez sobre el fondo de un campo de fútbol

Mor Marcos, de tan sols 12 anys, jugant a futbol a Espanya: «No t'oblidem»

Marcos Mohedano Martínez es va desplomar enmig d'un partit i els sanitaris no van poder reanimar-lo

Marcos Mohedano Martínez, un menor de dotze anys, ha mort a Almeria mentre jugava un partit de futbol. L'esport andalús està de dol després de conèixer la notícia, especialment la Unión Deportiva Almeria, on el jove jugava i del qual era soci.

Segons han informat mitjans locals, Marcos va morir fent el que més li agradava: jugant a futbol. Durant una trobada, l'adolescent es va desmaiar per causes que encara no es coneixen. Els sanitaris van intentar reanimar-lo, però no van tenir èxit i el menor va acabar morint.

Marcos era soci i jugador del planter de la UD Almeria

El futbol era la seva gran passió i la UD Almeria el seu club de tota la vida. De fet, el seu gran somni era poder veure jugar als seus ídols a Primera Divisió de nou, una cosa que lamentablement ja no podrà fer. Tota la seva família està abonada al mateix club i al fons sud de l'Estadi dels Jocs Mediterranis el coneixien de sobres. 

De fet, aquest mateix dimarts la família tenia previst renovar tots els seus bons de temporada per donar suport a l'equip una temporada més. Cada vegada que podien es desplaçaven fins a la capital des Huécija, la localitat on vivia.

La seva passió pel futbol el va portar també a fer-se soci de la Penya Milhojas. Al gener va complir els dotze anys i cada vegada estava més involucrat en un esport que va acabar convertint-se en la seva passió.

La presidenta de la penya, Mònica Ruiz, ha explicat a través de les seves xarxes socials que estan consternats per la notícia. «No ens ho creiem encara», assegura mentre informa els seus seguidors del que ha passat.

«Has marxat amb tan sols 12 anys fent el que més t'agradava: jugant a futbol. La UD Almeria perd a un gran aficionat i sé que aquest any el nostre equip ascendirà a Primera i t'ho dedicaran a tu. La teva penya mai t'oblidarà», escriuen a les seves xarxes socials.

[Tweet] 1422411690415644673 [/ tweet]

Iván Martos, jugador de la UD Almeria, també s'ha fet ressò de la notícia amb una enorme tristesa. El futbolista ha volgut acomiadar-se de Marcos a través de les seves xarxes socials: «Descansa en pau. Una abraçada a la família».

[Tweet] 1422477515722010640 [/ tweet]

El mateix club també ha volgut recordar al jove i informar de la seva pèrdua. «La UD Almeria vol enviar tota la força possible a la família de Marcos Mohedano Ramírez, que ens ha deixat amb tan sols 12 anys. Perdem a un gran aficionat del nostre equip. DEP Marcos», escriuen.

[Tweet] 1422499847026970624 [/ tweet]

Mor el futbolista de 16 anys Noah Gesser

Fa tot just uns dies vam conèixer també la mort d'un futbolista, Noah Gesser, amb només setze anys. Segons van anunciar mitjans holandesos, Noah, una de les joves promeses de l'Ajax d'Amsterdam, viatjava en cotxe al costat del seu germà gran, de divuit anys, quan van patir un accident.

El vehicle en què circulaven va xocar contra un altre de grans dimensions, encara que no va especificar si va ser un autobús o una camioneta. En qualsevol cas, el xoc va ser molt greu i els dos germans van morir. El conductor de l'altre vehicle va poder salvar la vida, encara que també va quedar greument ferit.

La notícia va caure com una galleda d'aigua freda sobre l'afició de l'Ajax, que va mostrar el seu suport total a la família i amics dels dos joves. «L'Ajax ha confirmat la terrible notícia que Noah Gesser ha mort. El juvenil de setze anys va morir divendres a la nit al costat del seu germà en un accident automobilístic», va explicar el club a les seves xarxes socials.