Imatge de Ferran Gallart, cantant del grup Strombers, que ha mort als 50 anys

Mor massa jove Ferran Gallart, el cantant del grup Strombers

El cantant ha mort aquest dijous

El cantant Ferran Gallart, la veu del grup de música català Strombers , ha mort aquest dijous als 50 anys. Així ho ha informat el mateix grup a través de les xarxes socials aquest mateix dijous, 21 de setembre.

Nascut el 1973 a Santpedor, a la província de Barcelona, on, fins ara, residia, ha mort a causa de no haver superat un càncer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«L'ànima dels Strombers»

El grup català ho ha fet públic a través d'una publicació al seu Instagram. Mitjançant una foto d'en Ferran fent allò que més li agradava, cantar, la banda ha fet un comunicat.

«Estimats seguidors i seguidores dels Strombers, lamentem comunicar-vos que el Ferran Gallart, el nostre cantant, ens ha deixat després de lluitar contra un càncer. Ferran ha estat l'ànima dels Strombers que tant ha fet gaudir més d'una generació a diverses festes del país, desprenent sempre bona energia i felicitat», han indicat.

«Seguint el seu esperit, perpetuarem el seu llegat i el recordarem com voldria ell, amb alegria i música. Vola alt, Ferran. T'estimem», han expressat per finalitzar el comunicat.

La situació de Ferran es coneixia, ja que al juliol el grup va cancel·lar tota la gira per l'estat de salut de Ferran.

«Desgraciadament el nostre cantant Ferran ha tingut un desequilibri de salut, i a nivell mèdic li han recomanat abandonar els escenaris i desconnectar, com a mínim, aquesta gira», van indicar.

«Com que la seva figura és indiscutible i no és substituïble, hem preferit anul·lar la gira aquest any. Disculpeu les molèsties ocasionades», van finalitzar.

El darrer missatge de Ferran

Al mateix comunicat on la banda anunciava la cancel·lació de les gires de l'estiu, Ferran va llançar el seu últim missatge als seus seguidors. «Estigueu feliços, perquè tot té el seu sentit, i d'això n'extrauré vivències i aprenentatges molt favorables. De fet, ja ho estic fent», va indicar.

Segons ha indicat la CCMA, el grup va néixer a Cardona fa 24 anys. Concretament, el 1999. Una de les cançons que més populars es va fer va ser la de 'El cotxe de Manolo', però també altres com 'Cada cop que rius'.

Ferran no només era la veu dels Strombers, individualment, feia col·laboracions amb altres grups i cantants. A més, el 2022 va escriure un llibre: 'Gira la lluna', un llibre infantil ple de cançons i contes per anar a dormir.