Primer pla de Llucià Ferrer, presentador de TV3

La mort que ha deixat molt tocat Llucià Ferrer, de TV3: «Quina putada, amic»

El presentador està trist per la mort d'un amic

La mort del cantant Ferran Gallart, la veu del grup de música català Strombers, ha caigut com un gerro d'aigua freda entre els seguidors. El cantant ha mort amb 50 anys a causa d'un càncer.

La notícia ha commocionat els seguidors de la banda i, en general, tota la indústria musical catalana. Un dels més dolguts per la mort del cantant ha estat Llucià Ferrer, el presentador de l'Atrapa'm si pots, que ha compartit la desgràcia amb els seus seguidors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Gràcies pels teus somriures i sobretot per la teva veu»

El presentador català ha demostrat ser un autèntic fan de Ferran i també de tot el grup. Tot i que la notícia es va conèixer ahir a la nit, dijous 21 de setembre, el presentador s'ha pronunciat aquest divendres.

Amb un missatge breu, però intens, el presentador ha lamentat la mort del cantant i li ha dedicat unes paraules. «Ferran, gràcies pels teus somriures i sobretot per la teva veu! Et trobarem molt a faltar! Quina putada, amic. Una abraçada a tota la família de Strombers», ha indicat.

Aquesta no ha estat l'única mostra de suport que ha rebut el grup. Quan es coneix la notícia, les xarxes socials s'han inundat de missatges que lamenten la mort del cantant.

L'ànima dels Strombers

La notícia s'ha conegut perquè el grup català ho ha fet públic a través d'una publicació a les xarxes socials. Mitjançant una foto de Ferran, la banda ha fet un comunicat.

«Estimats seguidors i seguidores dels Strombers, lamentem comunicar-vos que Ferran Gallart, el nostre cantant, ens ha deixat després de lluitar contra un càncer. Ferran ha estat l'ànima dels Strombers que tant ha fet gaudir més d'una generació a diverses festes del país, desprenent sempre bona energia i felicitat», han indicat.

«Seguint el seu esperit, perpetuarem el seu llegat i el recordarem com voldria ell, amb alegria i música. Vola alt, Ferran. T'estimem», han expressat per finalitzar el comunicat.

L'estat de salut de Ferran es coneixia, ja que el grup va cancel·lar al juliol totes les bitlles. Mitjançant un comunicat, van anunciar que es veien obligats a cancel·lar la gira. «Desgraciadament, el nostre cantant Ferran ha tingut un desequilibri de salut, i a nivell mèdic li han recomanat abandonar els escenaris i desconnectar, com a mínim, aquesta gira», van indicar.