Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo exterior de Banc Santander

Totes les novetats del Banc Santander que beneficiaran un tipus de client

Descobreix els productes més exclusius per a milers de clients de Banco Santander

Últimament, els bancs són conscients que els clients sènior estan veient-se afectats per la transformació digital. Molts tenen complicacions en les operacions a l'hora d'anar al banc i gestionar el compte bancari.

Però, també és cert que hi ha moltes entitats que estan posant sobre la taula diferents productes per a benefici dels clients de més edat.

Són milions els jubilats que tenim al nostre país i els estalvis d'aquest tipus de persones són tan atractius per als bancs, que no els volen descuidar en cap cas.

Un dels que més ha treballat a fons és un dels més importants del país, Banco Santander. El conegut banc espanyol, dirigit per Ana Patricia Botín, ofereix als seus clients més grans l'ampliació de l'horari d'oficines, entre altres bondats.

Banco Santander posa el focus en els seus clients més grans

Així, tots ells poden emprendre les gestions des de les 9:00 del matí fins a les 14:00 de la tarda. Fins a 550.000 clients sènior es poden acollir a aquests horaris tan beneficiosos per a ells.

Per si no n'hi hagués prou, hi ha els ambaixadors digitals, que ajuden aquelles persones que no es trobin a gust amb les gestions de tipus virtual. Sobretot a l'hora de retirar diners o consultar el saldo, per exemple.

Muntatge de dos avis amb papers al costat de la imatge d'una guardiola amb diners en forma de porquet
Detallem els productes més beneficiosos de Banco Santander per als clients de més edat | Pexels, Robert Kneschke

Aquesta sèrie d'ambaixadors els podem trobar a més de 1.900 oficines del nostre país. Cal ressenyar que l'assessorament és exhaustiu perquè els clients grans no es perdin a l'hora de fer aquests tràmits.

Aquests clients de més edat són preferència i ja no els deriven a fer servir caixers o 'app' com es feia abans. Perquè aquest personal sàpiga la seva comesa per ajudar aquest tipus de clients, han rebut formacions de més de 9.000 hores uns 4.500 empleats del banc.

Les variades novetats del Santander a favor dels seus clients veterans

A més, l'atenció telefònica és clau i el servei 'Superlínia' atén les 24 hores de cada dia de l'any. Pots consultar diferents dubtes o emergències sobre fraus bancaris, pèrdues de targetes o robatoris de les mateixes. Segons el mateix Banco Santander, prop de 400.000 persones grans han utilitzat ja aquest servei.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

També, l''app' de Santander ha millorat considerablement i s'adapta a tot allò requerit pels clients més veterans. Compte amb cita prèvia, llibreta digital i una configuració personal del caixer. Això sí, cal no oblidar que les llibretes d'estalvi continuen existint, com ha passat sempre.

Dona gran amb mòbil i logo de Banco Santander
Descobreix les bondats del banc espanyol a favor dels grans | Canva Pro

Per si no n'hi hagués prou, Banco Santander ha presentat el Pla Santander Sènior. Aquest ofereix una sèrie de serveis, com ara la consulta virtual amb professionals mèdics, que està actiu tot l'any. A més d'aquesta consulta mèdica per vídeo, hi ha servei com les consultes psicològiques o bé una segona opinió mèdica.

Apunta els serveis que ja està implementant Banco Santander

També podem esmentar Correos Cash, un servei que avança la pensió si es requereix. Alhora, permet als clients fer tres ingressos o reintegraments sense cost cada mes. I el millor de tot, fins a dos enviaments a domicili d'efectiu a l'any, transferències il·limitades i disposar d'una assegurança de robatoris als caixers.

Si ens fixem en les assegurances de què disposa Santander per a la gent gran, és molt atractiu el de dependència. Igualment destaca l'assegurança d'Accidents Sènior, la de Decessos Prima Única o la de La meva Llar Sènior.

Sens dubte, són cobertures que fan de Banco Santander una entitat financera que aposta pels clients grans. I, sobretot, en una època en què realment ho tenen més difícil que mai per l'evolució tecnològica en què vivim.