Imatge d'Anton Walkes

Mor massa jove el futbolista Anton Walkes en un desafortunat succés

Anton Walkes perd la vida i ja n'han revelat el motiu

Al món no sempre hi ha alegries. Aquesta vegada, toca vestir-se de dol després de la mort d'un futbolista professional. Parlem d'Anton Walkes, jugador anglès de 25 anys que militava al Charlotte CF de la MLS nord-americana.

El seu equip ha estat l'encarregat de donar la veu d'alarma i després diversos jugadors professionals i equips d'elit s'han manifestat. Entre ells, el seu exclub, el Tottenham de la 'Premier League'.

Després d'assabentar-se de la tragèdia, també s'ha revelat quin ha estat el motiu de la seva trista mort. Un accident nàutic va ser el causant que Anton Walkes perdés la vida el passat dijous 19 de gener al matí.

 

Un jugador amb talent i experiència a diversos clubs

«Estem destrossats per la pèrdua d'Anton Walkes, veritablement un pare increïble, una persona entranyable i un extraordinari ésser humà». Aquestes han estat les paraules de Zoran Krneta, el director esportiu del Charlotte FC, el seu darrer equip.

«Anton representava el que significa ser part del Charlotte FC i tota la nostra comunitat està de dol per aquesta tragèdia», va afegir el representant de l'entitat. I és que Anton Walkes era una persona molt estimada, tant dins com fora del terreny de joc.

Un altre dels clubs pels quals ha passat el jove anglès ha estat el Tottenham, que també s'ha manifestat a les xarxes socials a través d'un comunicat. «Estem profundament entristits per la mort de l'exjugador, Anton Walkes. Els pensaments de tots al club estan amb la seva família i amics en aquest moment increïblement trist», recollia el text.

 

Les causes de la mort d'Anton Walkes, a la llum

En confirmar la trista mort d'Anton Walkes, el diari The Miami Herald ha estat l'encarregat d'informar sobre les causes que han propiciat la tragèdia que va posar fi a la vida del futbolista de 25 anys.

Sembla que l'anglès va resultar greument ferit després que dues embarcacions xoquessin entre si dimecres passat, provocant un accident nàutic. Durant el matí de dijous, es va confirmar la pitjor de les notícies.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp