Diversos camions en una benzinera

Troben el cos d'un home dins de la cabina del camió on treballava

Un company de feina va trobar el cos sense vida de la víctima

Els accidents laborals no donen treva a Catalunya. El nostre lloc de treball, tot i ser un espai on hauríem d'estar protegits, malauradament, no sempre és així. Encara que, normalment, gran part dels accidents laborals acaben sent lleus, n'hi ha una altra part, que acaben de la pitjor manera. Això és el que ha passat a la Garrotxa.

Un home de 60 anys ha mort mentre treballava en una empresa de transports de Sant Joan les Fonts. Els fets van passar aquest dimecres cap a dos quarts de vuit del vespre quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per dirigir-se a l'empresa, on un empleat hauria resultat mort.

Per causes que ara s'investiguen, es va localitzar el cos sense vida de l'home dins la cabina del camió. El vehicle estava a la via pública, davant d'una empresa on havia d’anar a descarregar material. D'aquesta manera, fins al moment, encara no s'ha pogut determinar la causa de la mort. 

Fins al lloc s'hi van traslladar diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria d'Olot, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i la ràpida actuació dels professionals d'emergències, no es va poder fer res per salvar-li la vida a la víctima. 

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d'Olot i del Departament d’Empresa i Treball d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Mor un home de 38 anys en un accident laboral

El passat 12 de gener, un home de 38 anys va perdre la vida en quedar-se atrapat en una màquina de torneria de control numèric mentre es trobava al seu lloc de treball. Els terribles fets van tenir lloc en una empresa de Manresa, a la comarca del Bages

Un home de 38 anys va morir en un accident laboral a Manresa el dijous 12 de gener a la nit. Els fets van passar cap a les 22:00 hores del vespre en una empresa de l'Avinguda Pirelli de la capital del Bages quan l'home va quedar atrapat en una màquina de torneria de control numèric mentre estava treballant.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar 4 patrulles de Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d'Esquadra van informar que com es fa habitualment, van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament d'Empresa i Treball.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp