Edifici on han trobat el cos sense vida de la dona

Novetats sobre el cas de la dona assassinada a Balaguer: els Mossos tenen un sospitós

La víctima de 38 anys, va ser trobada sobre el seu llit amb un ganivet clavat a l'estómac

Noves pistes sobre el cas de la dona localitzada sense vida amb un ganivet clavat a l'estómac al seu pis de Balaguer, a la Noguera. Els Mossos d'Esquadra van trobar aquest dimecres una dona morta sobre el llit de casa seva. Arran dels fets, la policia catalana va obrir una investigació per tal d'esclarir els fets.

El xicot de la víctima, el qual, segons la seva declaració, dormia mentre la dona va morir, va ser qui va alertar a la policia, ja que segons va explicar quan es va despertar va trobar el cos de la seva xicota amb un ganivet clavat a l'abdomen. A més, va manifestar que ella li havia revelat en més d'una ocasió que tenia pensat suïcidar-se.

Doncs bé, aquest dijous 19 de gener, els Mossos han detingut la parella de la víctima com a presumpte homicida. El detingut és un home de 44 anys de nacionalitat espanyola. Així ho ha informat Catalunya Informació a través del seu compte de Twitter. 

Fins al moment, encara es desconeix quina implicació hauria tingut el detingut en el crim. Tal com informa El Caso, el jutge al capdavant de la causa, ha decretat el secret d'actuacions. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadres continuen investigant, ja que podria tractar-se d'una nova mort per violència masclista. 

Va aparèixer sobre el llit amb un ganivet a l'estómac

Aquest dimecres, els agents de la policia catalana van trobar el cos sense vida d'una dona de 38 anys amb un ganivet clavat a l'estómac a la comarca de la Noguera. El cos de la víctima es va localitzar al seu domicili de Balaguer i, segons sembla, en el moment dels fets, el seu xicot dormia.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 38 anys que va aparèixer amb un ganivet clavat a l'estómac a casa seva. L'avís el va donar la seva parella a les 7:47 hores. Segons va poder saber l'ACN, l'home va explicar als agents que quan es va despertar, va veure la dona sobre el llit amb un ganivet clavat a l'estómac.

A més, va assegurar que algun dia ella li havia expressat la seva intenció de treure's la vida, clavant-se precisament un ganivet. Segons fonts consultades per l'ACN, la ferida podria no ser compatible amb la mort. Aquest dijous li han practicat l'autòpsia a la víctima per acabar de determinar la causa de la mort. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp