YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una nena de 10 anys perd la vida per un repte popular a Tik Tok: avís als pares

La menor va entrar en parada cardiorespiratòria per asfíxia prolongada

Una persona mirant l'aplicació 'Tik Tok' al seu mòbil
Mor una nena de 10 anys després d'intentar complir un repte viral de l'aplicació 'TikTok' | Europa Press

Els reptes virals de TikTok s'han tornat a cobrar una nova vida. Antonella Sicomero, una nena italiana de tan sols 10 anys, ha mort mentre estava fent un desafiament que consisteix a lligar-se un cinturó al coll, estrènyer-lo i resistir el màxim de temps possible, i que s'ha fet molt popular entre els usuaris d'aquesta xarxa.

Segons la informació que ha proporcionat el periòdic local 'Giornale di Sicília', la petita es va asfixiar. Els pares de la menor se la van trobar inconscient en el terra del bany de la seva casa i la van traslladar de manera immediata a l'Hospital Di Cristina. 

La nena va entrar en mort cerebral després d’intentar complir un repte de ‘TikTok’

Antonella va arribar al centre mèdic en parada cardiorespiratòria per asfíxia prolongada. No obstant això, els doctors no van poder fer res per ella. La nena va entrar en un coma profund irreversible després de l'anòxia cerebral prolongada i finalment va morir. «La seva filla està en mort cerebral», li van dir als pares de la petita. 

Els progenitors de la menor han donat el consentiment a l'hospital perquè els òrgans de la seva filla siguin donats a persones que els necessitin.

Ara les autoritats italianes han iniciat dues recerques per a aclarir els detalls de la defunció d’Antonella. Una d'elles està sent coordinada pel fiscal de menors Massimo Russo i el seu suplent, Paola Caltabellotta i l'altra per la fiscal adjunta de Laura Vaccario.

El més probable és que la mort sigui al·legada a un suïcidi si finalment s'aconsegueix comprovar que la menor va decidir fer el repte.  Per a dur a terme la recerca, s'ha reclutat el mòbil d’Antonella amb la intenció d'analitzar en què consisteix aquest repte que s'ha fet viral en TikTok. 

Per part seva, la direcció de salut d'Itàlia ha manifestat que estarà en contacte amb els responsables del cas de la menor per a poder llançar una possible alerta sobre el perill d'aquest desafiament. 

'TikTok' respon al tràgic desenllaç d'Antonella

Des de TikTok, també han volgut compartir la seva lamentació per la mort d’Antonella. «Ens enfrontem a un fet tràgic i li donem el nostre més sincer condol i pensaments a la família i els amics d'aquesta nena». 

«La seguretat de la comunitat de TikTok és la nostra absoluta prioritat, estem a la disposició de les autoritats competents per a col·laborar en les seves recerques», han assenyalat. 

Antonella Sicomero no és la primera nena que mor per seguir un repte d'aquesta xarxa social. Ja són diversos els pares que han de lamentar la mort dels seus fills. 

Mor un altre nen de 12 anys per seguir un altre repte viral de TikTok

El mes de novembre passat va tenir lloc un succés similar. El cos sense vida de Colbert Muñoz, un menor de 12 anys, va ser trobat al costat de l'ordinador, mentre la pantalla mostrava un compte enrere. 

Encara que les autoritats van al·legar que la mort del nen va ser un suïcidi, els pares del petit van rebatre que el seu fill no s'havia suïcidat. En el seu lloc, van assenyalar que hi havia diversos arguments que assenyalaven que el nen hauria mort per seguir un repte que s'havia fet viral en TikTok. 

La mare de Colbert, Katiuska Beltrán, va destacar que aquesta xarxa social havia estat la via de fuita del seu fill durant el confinament. El petit s'havia aficionat molt a ella, tant que fins i tot somiava amb convertir-se en una estrella per les seves intervencions. No obstant això, el somni del nen es va veure truncat quan va decidir fer un repte que es va fer viral en TikTok.

Colbert va seguir els passos dels vídeos que havia vist i va realitzar el repte del penjat, que consisteix a enrotllar-se una corda al coll, saltar i suposadament convertir-se en fantasma. Un terrible repte que va acabar amb la seva vida.


Comentaris

envia el comentari