YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sorpresa en un bar de Catalunya: fumant, sense mascareta ni distància

Els fets van tenir lloc aquest dijous a la nit

Imatge d'arxiu un cotxe de la policia
Els fets han tingut lloc aquest dijous a les 22.00 hores de la nit | Pixabay

Tot i que fa mesos que convivim amb la pandèmia del coronavirus, algunes persones s'entesten a continuar incomplint amb les restriccions per frenar la pandèmia. En aquest cas, la Guàrdia Urbana de Figueres ha denunciat un bar i set persones que hi havia a dins fumant, sense mascareta ni respectant les distàncies de seguretat.

Els fets han tingut lloc aquest dijous a les 22.00 hores de la nit en un local del barri del Poble Nou. Els agents van descobrir als infractors i també van tancar l'establiment. Aquesta no és la primera vegada que es dona una situació similar. A finals de desembre, la Guàrdia Urbana també va denunciar el responsable d'un bar que tenia la persiana mig abaixada i clients a l'interior.

 

Pere Aragonès descarta el confinament total a Catalunya

El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha assegurat que Catalunya no pot decidir aplicar un confinament domiciliari i que es tracta d'una decisió que l'ha de prendre el govern espanyol perquè tingui «força legal». En una entrevista a 'Els Matins de TV3', Aragonès ha afegit que des del Departament de Salut no s'ha proposat aquesta opció i ha remarcat que «implica compensacions i conseqüències que s'han de poder afrontar»

«Si des del Departament de Salut se'ns diu que cal avançar cap a un confinament domiciliari, ho estudiarem i ho posarem en ponderació», ha afegit. D'altra banda, ha assegurat que la celebració de les eleccions és una qüestió de risc sanitari: «Quan es van suspendre les eleccions basques, a Catalunya hi havia 200 persones a les UCIs. Ara, més de 600». Pel que fa a la nova data proposada, el 30 de maig, Aragonès creu que «tindrem la vacunació molt avançada. Vam prendre una decisió per unanimitat, aconsellats per molts experts i científics».


Comentaris

envia el comentari