Mor una meteoròloga dos anys després que el seu jove fill i de la mateixa manera

Kelly Plasker ha estat trobada sense vida després de revelar que van abusar d'ella a l'escola

La meteoròloga Kelly Plasker ha estat trobada morta al seu domicili
La meteoròloga Kelly Plasker ha estat trobada morta al seu domicili | Facebook

Kelly Plasker, popular presentadora del temps del canal 'KCBD NewsChannel 11', afiliat a la 'NBC', ha estat trobada morta a casa seva, en el que les autoritats policials dels Estats Units ho han considerat un possible cas de suïcidi. La tragèdia ha tornat a afectar novament a aquesta família americana.

Fa tan sols dos anys Thomas, el fill de Kelly Plasker, de 19 anys, es va suïcidar, quelcom que comentava recentment la presentadora a les seves xarxes socials. Els seus companys d'informatiu van tancar l'espai del dilluns amb un homenatge a Kelly i recordant que «s'ha de demanar ajuda si s'està lluitant o tenint pensament de suïcidi».

Plasker va confesar abans de morir que va ser abusada per un professor de l'escola

En la darrera publicació de Kelly Plasker a Facebook, aquesta confessava que quan anava a l'escola un professor va abusar d'ella, qui era director de la banda de música de l'escola. «Se suposava que era algú que em cuidava, però em va mirar d'unes maneres en què els homes no haurien de mirar a les nenes», explicava en una publicació hores abans de morir.

«Ara me n'adono que els depredadors escullen preses fàcils. Especialment aquells sense molt suport familiar o recursos», afirma en el text Plasker, que va tardar anys en adonar-se que la relació amb el seu professor era «abusiva i de manipulació», perquè aquest, segons Plasker, li va dir a la nena estar enamorat i li va prometre una «nova vida junts amb les promeses de conquerir el món amb un negoci».

 

«El meu cervell està trencat i no puc suportar-ho més»

Per Plasker, aquest tipus d'abús és «perversament omnipresent, les situacions que segueixen succeint en els nostres sistemes escolars s'han d'aturar». En el seu adéu, la presentadora de la 'NBC' es mostrava trista i culpable per allò que va passar a l'escola. «Necessitava sortir amb la meva darrera confessió pels pecats que sóc responsable d'afegir a la creu», deia, abans d'acomiadar-se de manera definitiva: «Us estimo amics meus. El meu cervell està trencat i no puc suportar-ho més».


Comentaris

envia el comentari