Les ambulàncies del SEM en un servei d'urgència

Mor un motorista en un greu accident de trànsit a la C-58

Els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'accident pocs minuts després de les 9 del matí

Tràgic succés a les carreteres catalanes. Un motorista ha perdut la vida aquest divendres en un accident a la C-58, a l'alçada de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental.

«Un motorista ha mort en un accident a la C-58/50CN Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Amb aquesta víctima, són 105 les persones que han mort en un accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)», ha informat el Servei Català de Trànsit a través de Twitter.

Encara s'investiguen les causes de l'accident

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest matí ha mort un motorista en un accident a la C-58/50CN. El sinistre ha tingut lloc a l'alçada de Montcada i Reixac, a la comarca del Vallès Occidental. Just en una sortida del polígon industrial Ferreria.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 09.34 h. Per causes que encara s'estan investigant, la víctima ha caigut mentre circulava. I ha acabat sota un camió que estava al mateix tram en aquell moment.

Arran de la incidència, s'han activat 6 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat. A més de 3 ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques, un helicòpter medicalitzat i un equip de comandament.

Amb aquesta víctima, són 105 les persones que han mort aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.