Imatge de la platja del Coco de Badalona

Alarma per la impactant troballa d'un banyista en una platja de Catalunya

Encara hi ha diverses incògnites obertes

Nova troballa a les platges de Catalunya. Aquest dijous, 31 d'agost, uns banyistes s'han trobat amb una sorpresa mentre nedaven al mar, a la platja del Coco de Badalona.

Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, els banyistes s'han trobat ossos embolicats en un drap mentre bussejaven. Davant la incertesa que es pogués tractar d'ossos humans, han alertat els socorristes.

El socorrista ha alertat els Mossos sobre la troballa, que han enviat agents a la zona perquè custodiessin les restes fins que arribés la Guàrdia Civil. Un cop arribats, diverses embarcacions han acordonat la zona en espera que els bussos recuperessin els ossos.

Ossos d'entre 20 i 30 centímetres

Un cop van ser trets pels efectius de la Benemèrita, van ser traslladats fins al laboratori per analitzar-los. Segons van informar des de 324, els ossos feien entre 20 i 30 centímetres de longitud, i estaven embolicats en un drap. A més, tenien tres falanges.

Finalment, la Guàrdia Civil se'ls va emportar per determinar si eren ossos d'origen humà o algun animal. Posteriorment, efectius del cos van indicar a l'ACN que eren ossos d'animal. Tot i això, encara es desconeix a quina espècie pertanyen i com van arribar fins al fons marí de la ciutat barcelonina.

Els efectius del cos de la Benemèrita seran els que determinin de què es tractava i com van arribar-hi. Cal ressenyar que aquesta no és l'única troballa a les platges catalanes. De fet, s'han trobat diversos ossos, fins i tot humans.