Imatge d'una barca de la Guàrdia Civil

S'enfonsa la moto aquàtica d'una família amb un menor a bord a la Costa Brava

Tota la família va haver de ser rescatada

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Girona va rescatar, dilluns passat, 21 d'agost, una família que havia bolcat amb moto aquàtica a la Costa Brava.

Els fets es van produir en una zona marítima propera a Empuriabrava, a l'Alt Empordà. Per causes que encara no se saben, la família va bolcar de la moto. Segons ha pogut informar l'Agència Catalana de Notícies, el cos de la benemèrita es va trobar la família flotant al mar.

Els agents de la Guàrdia Civil patrullaven per la zona de la badia de Roses quan van veure la família flotant. Els agents s'hi van acostar per comprovar que estaven bé, i van observar que no podien tornar a pujar al vehicle.

Les fortes ratxes de vent i l'onatge van dificultar que la família pogués tornar a pujar a la moto, a més que tenia un excés d'aigua a l'interior.

Tota la família va haver de ser rescatada

El Servei Marítim va haver de rescatar tota la família, que era a l'aigua després que el vehicle s'enfonsés pel pes de l'aigua que li entrava.

Els agents van pujar a la patrullera el menor i la mare, mentre restablien la navegabilitat de la moto aquàtica. Finalment, el pare la va poder reconduir fins al port, seguint la barca dels agents.

Un cop arribada a terra, la mare de la família va haver de ser traslladada al CAP de Castelló d'Empúries pels agents del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest rescat ha tingut lloc menys d'una setmana després que una altra família fos rescatada per la Guàrdia Civil. En aquest cas, la família estava naufragant per les Illes Medes quan es va embarrancar la barca. Per això, el cos policial recorda als usuaris la importància de respectar la normativa i navegar amb prudència.