Un helicòpter del SEM enlairant-se d'un heliport

Mor un motorista en un xoc frontal a la GI-521

La víctima mortal era veïna de Figueres, a l'Alt Empordà

Trista mort a les carreteres catalanes. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquest migdia del dijous 30 de març, s’ha registrat un accident de trànsit a la GI-521 a l’altura del punt quilomètric 7,3 a Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès. En l'accident, un motorista de 75 anys ha perdut la vida.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre un turisme i una motocicleta i a conseqüència de la topada el motorista ha resultat mort. Així ho ha comunicat el mateix Servei Català de Trànsit (SCT) en una piulada a través de les seves xarxes socials.

«Un motorista ha mort aquest migdia en un xoc frontal amb un turisme a la GI-521 a Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès».

Era veí de Figueres

Un motorista ha mort aquest dijous al migdia en un xoc frontal amb un turisme a la carretera local GI-521 a Sant Joan de les Abadesses. El xoc ha tingut lloc cap a les 12:27 hores al quilòmetre 7,3. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre un turisme i una motocicleta.

La víctima mortal es tracta d’un home, F.P.D., de 75 anys i veí de Figueres, a l'Alt Empordà. Arran de la incidència, s’han activat 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La carretera ha quedat afectada fins a les dues del migdia.

Amb aquesta víctima, són 34 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i conèixer els recursos existents.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.