Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Una ambulància de la Junta d'Andalusia i un llaç negre en senyal de dol

Un nen de 2 anys mor en caure per la finestra de casa seva mentre jugava a Cadis

El menor estava sol en una habitació quan es va precipitar i, tot i sobreviure en un primer moment, finalment ha mort

Un terrible succés manté encara consternada la ciutat de Cadis. Un nen de només 2 anys ha mort en les últimes hores, després de precipitar-se per la finestra i caure des d'una gran altura. El petit es trobava jugant al dormitori dels seus pares quan van passar els fets.

Només produir-se la caiguda, la família ja va ser conscient del que havia passat. Ràpidament es van posar en contacte amb els serveis d'emergències, per salvar la vida al nen. Tot i això, les ferides que presentava el petit de 2 anys eren molt destacables.

Quan van arribar els metges al lloc, situat al carrer de la Brújula, el nen encara estava amb vida. Els sanitaris van intentar estabilitzar-lo, abans que es fes el trasllat a l'hospital Puerta del Mar.

Va romandre durant unes quantes hores en estat crític, però finalment va morir dilluns a la tarda. Tot i els esforços del personal mèdic, no es va poder fer res per mantenir-lo amb vida.

La Policia Nacional descarta la participació d'altres persones

Només passar els fets la Policia Nacional va obrir una investigació. Es van adonar molt aviat que havia estat un accident domèstic i en cap moment es va contemplar la participació de terceres persones.

En la reconstrucció dels fets s'indica que el petit jugava sol a l'habitació dels pares. Quan es va produir la caiguda eren entre les 18:30 i les 19:30 hores de diumenge. Pel que sembla, el petit s'hauria mogut des del llit a un moble situat molt a prop de la finestra, que estava oberta.

La Policia Nacional blinda la seu del PSOE per una manifestació contra l'amnistia, a 9 de novembre de 2023, a Logronyo, La Rioja
La policia ha descartat la participació de terceres persones en els fets | Europa Press

En algun moment, per un moviment fortuït, va perdre l'equilibri i va precipitar-se per la finestra. Tot i que no va morir a l'acte, sí que presentava ferides de consideració després de caure diversos metres.

Les darreres hores han estat especialment dures per als veïns del barri de Puntales, però també per a la ciutat de Cadis. Era una família molt estimada que tenia tres fills, i el petit que ha mort era el menor. A través de les xarxes socials els han volgut enviar els seus condols i mostres d'afecte, recullen els mitjans locals.