Un nen circulant en bicicleta

Mor un nen de 7 anys en un greu accident de bicicleta a Andalusia

És la segona tragèdia a la família

Un nen de set anys ha mort en un tràgic accident amb la seva bicicleta aquest diumenge al municipi de Purchena, a Almería (Andalusia). Segons ha explicat el mateix alcalde la localitat, Juan Miguel Tortosa, els fets tenien lloc entre les 18.00 i les 19.00 hores de la tarda. El menor hauria patit un «fort cop al cap» en xocar contra un mur de la façana d'una casa.

El menor era traslladat immediatament a l'Hospital La Inmaculada de Huércal-Overa, on els metges no podien fer res per salvar-li la vida. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets, després que s'hagi fet l'autòpsia a la víctima per determinar amb exactitud les causes exactes de la mort.

Segona tragèdia a la família

La pèrdua del petit de set anys no és el primer gran mal tràngol de la família, «coneguda i extensa»,, que ja va lamentar la mort d'un altre menor per accident de cotxe fa tres anys, segons recordava l'alcalde: «El poble està patint molt».

L'Ajuntament del municipi ha decretat en un ple urgent i extraordinari tres dies de dol oficial fins al pròxim dimecres, «en solidaritat amb la família, els seus companys de classe i mestres, i tots els veïns».