Imatge d'un cordó policial.

Mor un nen de només un any en un fatal succés a casa seva

El pare el va portar fins a un centre de salut, però no el van poder salvar

Un nen de només un any ha perdut la vida a la localitat de Vícar, a la província andalusa d'Almeria, després d'haver patit un terrible accident. Segons les informacions que s'han conegut fins ara, el menor s'hauria ofegat a la banyera de casa seva, després d'una relliscada. Ni els seus pares ni els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar la seva vida. El menor ha mort moments després dels fets, ja a l'hospital.

El nen va relliscar i es va donar un cop

Sobre el succés en qüestió no hi ha gaires detalls. No se sap si els pares estaven o no amb ell en el moment dels fets. El que sí que s'ha esmentat és que tot ha estat després d'una desafortunada relliscada del menor.

Pla de detall de la Guàrdia Civil
Agents de la Guàrdia Civil investiguen ara què ha passat amb el menor | Guàrdia Civil

Pel que sembla, el nen, que feia dos anys el pròxim mes de setembre, estava banyant-se a la banyera de casa seva. En un moment determinat relliscava i es feia un cop. A causa d'això s'hauria produït l'ofegament, ja que no hauria estat capaç de sortir de la banyera tot sol. Segons algunes dades oficials que ja es coneixen, el nen hauria patit una parada cardíaca a conseqüència de l'ofegament.

El Diario de Almería ha informat que ha estat el pare del nen qui l'ha portat en cotxe al centre de salut que es troba més a prop de la casa. Malauradament, un cop allà, els metges no han pogut fer res per salvar la vida del nen. Tot i els intents de reanimació, ja era massa tard per al menor. L'única cosa que s'ha pogut fer ha estat confirmar la seva mort.

Sobre aquest cas no hi ha més informació. No se sap, per ara, si en aquell moment estaven a casa també la mare i els altres fills de la família. I és que, el que sí que se sap és que el petit tenia dos germans.

Dades proporcionades per la Guàrdia Civil, que s'encarrega de la investigació del cas, han confirmat que aquesta família és d'origen magribí. El menor es deia Bilak i era el petit de tres germans. Els més grans tenen 5 i 7 anys. A més, se sap que els seus pares tenen 41 i 39 anys.

Com diem, ara mateix el succés es troba en investigació i potser es podran conèixer més dades sobre els fets amb l'avenç de la investigació.