Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Mor un nen d'1 any i mig en ser atropellat per un cotxe a Osona

Els tècnics del SEM no van poder fer res per salvar la vida del petit

Un nen de tan sols un any i mig va perdre la vida dilluns a la tarda, després de patir un atropellament al terme municipal de les Masies de Voltregà, a la comarca d'Osona. Segons ha avançat 'El 9 Nou', els tràgics fets van tenir lloc al voltant de les 15.00 hores, en una finca particular del municipi de la Catalunya Central. 

Els tècnics sanitaris no van poder reanimar el jove de poc més d'un any

Es desconeixen les circumstàncies exactes de l'atropellament, però un cop es va donar avís als serveis d'emergència, fins al lloc es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, i també una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malauradament, els tècnics sanitaris no van poder fer res per reanimar la jove víctima. 

El mitjà citat també recorda que el mes de març de l'any passat va tenir lloc un altre atropellament similar, en aquell cas d'un menor de 2 anys, al municipi de Taradell  de la mateixa comarca. En aquell cas, el sinistre no va tenir lloc en una zona privada, sinó a la carretera de Balenyà

Un cotxe atropella una dona a Terrassa

També hem de dir que el passat diumenge, al voltant de tres quarts de nou de la nit, un cotxe va atropellar una dona a Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental. En aquell cas, el sinistre va tenir lloc a la cruïlla de la ronda de Ponent amb el carrer de Núria de la ciutat, una de les zones més transitades, i la víctima va acabar perdent la consciència i ensangonada. 

Fins al lloc es va dirigir una unitat de la Policia Municipal de Terrassa, que va comprovar que la dona havia recuperat la consciència a la seva arribada, i efectius del SEM, que la van atendre. Posteriorment, i un cop aturada l'hemorràgia, situada a la zona del cap, els tècnics sanitaris van traslladar-la a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, per comprovar la gravetat del traumatisme que acabava de patir. La policia investiga a hores d'ara els fets.