Mor un nen de 2 anys en disparar-se a la boca per error

Mor un nen de 2 anys en disparar-se a la boca per error

La seva mare ha estat condemnada a 16 anys de presó

Un nen de 2 anys va morir de manera accidental l'octubre de 2018, després de disparar-se amb una pistola a la boca. La seva mare ha estat condemnada a 16 anys de presó, com a culpable d'haver deixat l'arma carregada i sense seguretat a l'abast del seu fill.

Els fets van passar a Colorado (Estats Units). El menor, a qui li agradava veure aigua a través de pistoles de joguina, va agafar l'arma que la seva mare havia carregat prèviament i es va disparar accidentalment a la boca. Segons expliquen diferents mitjans estatunidencs, la mare, de 33 anys i addicta a les drogues, va declarar que la pistola estava carregada perquè un traficant l'estava amenaçant de mort.

  

Tot i que al principi la dona va intentar culpar al seu marit de la tragèdia, al final va acabar confessant al jutge que quan va carregar l'arma anava drogada i per això no va pensar a assegurar-la.

La mare ha estat condemnada a 16 anys de presó

La dona ha estat condemnada a 16 anys de presó, acusada de negligència infantil que va causar la mort del seu fill i per subministrar marihuana a dos nens menors d'edat. A la casa familiar també hi van trobar agulles, ganivets i una destral  que el nen podia haver agafat sense cap problema.

També et pot interessar...