La hipòtesi que encén totes les alarmes: Jorge podria ser un assassí en sèrie

Ja el van vincular amb la mort d'una prostituta a l'abril

Jorge, el asesino de Marta, se ha entregado
Jorge Ignacio estava en llibertat condicional  | CatalunyaDiari

L'assassinat de Marta Calvo es podria haver evitat. Així, es pot sostreure de les últimes informacions sobre l'autor confés del crim, Jorge Ignacio Palma, actualment a presóEn el moment de la jove valenciana, el colombià es trobava en llibertat condicional després d'haver presentat un recurs contra una condemna Audiència Provincial de Navarra per una qüestió de drogues. 

L'octubre de 2017 va ingressar a presó per complir 3 anys i 3 mesos per portar 300 grams de cocaïna de València i Pamplona. Tot i això, passats pocs mesos van decretar el seu alliberament i es va instal·lar a Gandia, segons recull el 'Diario de Navarra'. 

Per la Policia que va investigar el cas, no hi havia cap dubte de la seva participació. Jorge hauria contactat amb un altre narcotraficant colombià R.V.O, confirmant la seva doble vida, per dur els estupefaents, valorats en 15.000 euros, a un laboratori de drogues a Navarra i subministrar-la.

Intent per reduir la condemna

En el moment del seu judici, la seva advocada va esgrimir que era toxicòman per reduir la seva condemna. Els magistrats, però, van desestimar aquest argument, tot i que van presentar un document demostrant que havia començat una teràpia. Segons ‘Informativos Telecinco’, Jorge hauria començat la seva rehabilitació l'agost de 2017. 

Presó sense fiança pel principal sospitós de l'assassinat de Marta Calvo
Va ser condemnat en 2017 per tràfic de drogues | EFE

Per aquest cas, Jorge Ignacio Palma està obligat a pagar una multa de 46.549 euros. La seva posada en llibertat anul·la una altra mesura important: la prohibició d'entrar a Espanya durant 5 anys en complir un terç de la condemna.   

Podria ser un assassí en sèrie

Els investigadors també tracten d'esbrinar si el detingut pel crim de Marta Calvo és un assassí en sèrie. Cal recordar que ja se'l va vincular amb la mort d'una prostituta a València el mes d'abril. En aquella ocasió, ell va argumentar que la dona va morir accidentalment després de mantenir relacions sexuals plegats. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari