Espejo Público insinua que Marta Calvo va morir després de consumir cocaïna

Les xarxes també han criticat la diferència que fan en el tractament de dades entre criminals i víctimes

Susanna Griso a 'Espejo Público'
Les xarxes critiquen Antena 3 per no mostrar la cara de l'assassí de Marta Calvo, però sí la d'ella | Antena 3

Les xarxes s’han indignat contra el programa de Susanna Griso arran del cas de la desaparició de Marta Calvo a Manuel, València, ja que a 'Espejo Públicohan modificat la fotografia de l’assassí confés de la jove, mentre que la de la víctima no. Però també han arribat a insinuar que la noia va morir després de consumir cocaïna perquè Jose Ignacio té antecedents relacionats amb les drogues.

Això ha passat aquest dimecres 4 de desembre, després que el principal sospitós de la desaparició de la jove de 25 anys s'hagi entregat i hagi confessat haver-la assassinat. Tanmateix, la investigació continua i en cap moment els agents han fet públic cap detall al respecte.

Censuren la cara de l'assassí, però no la de la víctima

A més a més, també han criticat que Antena 3 hagi retallat l'única fotografia del detingut, amb antecedents penals per tràfic de drogues i assassí masclista confés, perquè en fer-ho han evitat compartir la localització: el Valle de los Caídos, on apareix Jose Ignacio, de 37 anys i d’origen colombià, ben somrient.

Alguns dels missatges de queixa que han publicat a les xarxes són: «S’han de publicar les fotos de violadors, pederastes i assassins. Més que res per estar previnguts», «Per què tapeu la cara de l’assassí i ensenyeu la de la víctima?», «Per què li tapeu la cara?», juntament amb la fotografia original de l’assassí confés de Marta Calvo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari