Troben sense vida un nadó de 3 anys per causes completament desconegudes a Sevilla

El seu pare havia sortit uns minuts a comprar a un supermercat proper

Imatge d'una ambulància i d'un empleat del 061 de l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES) d'Andalusia
Investiguen la mort d'un nen que va perdre la vida mentre el seu pare anava al supermercat | Europa Press

La Policia Nacional està investigant les causes de la mort d'un menor de tres anys que ha estat trobat en estranyes circumstàncies en el seu habitatge en un cèntric carrer de Sevilla.

En aquest sentit, fonts policials han confirmat que el succés es va produir el dimecres a la tarda després de ser oposat mort en el seu habitatge del carrer Jutjat, en el barri de Sant Julián.

Tal com ha pogut saber ‘Canal Sur Radio’, el pare del nen hauria sortit al supermercat durant uns minuts deixant el menor sol a casa. Quan va tornar de fer la compra, es va trobar mort al seu fill. En aquests moments, s'està a l'espera de conèixer l'autòpsia practicada al menor, mentre es continua amb la recerca, encara que els primers indicis apuntarien al fet que la mort no s'ha produït de manera violenta. 

De moment no se sap res més, mentre Sevilla es pregunta què ha pogut passar per a lamentar la defunció d'aquest nen de tan sols tres anys d'edat.

Mor un bebè de 6 mesos a Gaza per coronavirus

Aquest mateix matí diversos mitjans es feien ressò de la defunció d'un bebè de 6 mesos a Gaza, situada a Orient Pròxim. No obstant això, des de l'inici de l'epidèmia mundial i segons el Ministeri de Sanitat d'allí, malgrat l'elevat nombre de persones que han contret la malaltia, tan sols han mort deu i nou d'ells han estat durant les últimes setmanes.

Això es deu al fet que durant els sis primers mesos de la pandèmia, aquesta banda de terra va aconseguir controlar l'expansió del virus. Detectaven els casos a la frontera i els aïllaven als hospitals perifèrics.

A partir del 24 d'agost, però, la cosa es va posar lletja quan van detectar coronavirus en diversos camps de refugiats. Va ser llavors quan van decretar confinaments estrictes, però no ha estat suficient. Ara s'ha donat a conèixer que un bebè de només 6 mesos ha mort, sent la víctima més jove en aquest territori.


Comentaris

envia el comentari