Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Quatre persones resulten ferides per inhalació de monòxid de carboni a la Selva

El SEM ha evacuat dos dels ferits a l'Hospital de Palamós i els altres dos al de Santa Caterina

Quatre persones han resultat intoxicades per monòxid de carboni a Riudarenes (Selva), al carrer del Àlamo número 30. Els Bombers han rebut l'avís a les 00.41 hores i hi han enviat una dotació. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat dos dels ferits a l'Hospital de Palamós i els altres dos al de Santa Caterina. La causa de la intoxicació ha estat la mala combustió d'un escalfador d'aigua de gas.

Un incendi en una clínica al Vallès

La passada matinada del dissabte 5 de setembre, un incendi en una clínica privada de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) va obligar a desallotjar 91 persones, quatre de les quals va ser traslladades en estat menys greu per inhalació de fum. L'avís del succés va ser rebut a les 00.28 hores del dissabte al Centre Mèdic Palacent, situat a l'avinguda de Catalunya. El foc es concentrava en un quadre elèctric, mentre que la fumarada es va estendre per les tres plantes del recinte.

Deu dotacions dels Bombers i sis ambulàncies del SEM van desplaçar-se al lloc. Els residents va haver de ser traslladats a zona segura durant les tasques d'extinció, que es van allargar fins a les 07.05 hores, i després van poder tornar a les seves habitacions.

El fum va obligar a evacuar treballadors i residents a l'exterior, on van ser atesos pels serveis mèdics per avaluar el seu estat. Tres treballadors i una resident van ser traslladats a diversos hospitals, però cap d'ells, afortunadament, va resultar ferit de gravetat. De fet, segons l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, tres d'ells van ser donat d'alta.