Busquen en Marc, un jove de 25 anys desaparegut quan anava en tren a Barcelona

El jove té el cabell curt i castany i necessita medicació

Marc, desaparegut el passat 28 d'agost en un tren des de Parets del Vallès fins a Hospitalet de Llobregat
Marc, desaparegut el passat 28 d'agost en un tren des de Parets del Vallès fins a Hospitalet de Llobregat | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han fet una crida per trobar en Marc, un jove de 25 anys que va desaparèixer el passat 28 d’agost. Segons informen fonts policials, el desaparegut es dirigia a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) en un tren que sortia des de Parets del Vallès (Vallès Oriental).

En Marc té 25 anys i presenta una complexió forta. Té el cabell curt i castany i els ulls castanys. A més, la policia també ha afirmat que el jove necessita medicació.

La Guàrdia Civil també s’ha sumat a la cerca d’en Marc, qui havia d’agafar un tren des de Parets del Vallès fins a l’Hospitalet de Llobregat el passat 28 d’agost.

Trist desenllaç per l’últim desaparegut al Barcelonès

L’última desaparició que els Mossos van anunciar a la comarca del Barcelonès ha tingut un tràgic desenllaç. Aquest mateix dimecres el cos policial ha confirmat la troballa del cos sense vida de Pedro Gabriel Rollán, un home de 50 anys que va desaparèixer el passat divendres a Badalona.

Segons va explicar la germana de Pedro Gabriel, l'home «va sortir de casa amb la intenció de no tornar», insinuant el suïcidi com una possibilitat. En aquest sentit, Isabel Rollán, en diversos comentaris a la publicació sobre la desaparició del seu germà, va assenyalar que va marxar de casa al voltant de les onze del matí del passat divendres «amb dues capses de pastilles».

Tot i que la policia catalana ha fet pública la notícia a primera hora del matí d'avui, la troballa es va produir en la jornada d'ahir, ja que un amic de la família va informar de la troballa del cadàver a última hora de la nit a través a través del grup de Facebook 'No eres de Badalona si...'. 


Comentaris

envia el comentari