Troben el cos sense vida de Pedro Gabriel, el veí de Badalona desaparegut des de divendres

El cadàver es va localitzar aquest dimarts a la zona de Can Ruti

Imatge de Pedro Gabriel, desaparegut el passat divendres a Badalona
El cadàver de Pedro Gabriel Rollán, desaparegut divendres a Badalona, va ser localitzat aquest dimarts. | Mossos d'Esquadra

Trist final en la desaparició de Pedro Gabriel Rollán, el badaloní a qui es buscava des de la passada setmana. Els Mossos d'Esquadra han comunicat aquest dimecres que s'ha localitzat el seu cos sense vida, després de diversos dies de cerca. Tot i que la policia catalana ha fet pública la notícia a primera hora del matí d'avui, la troballa es va produir en la jornada d'ahir, ja que un amic de la família va informar de la troballa del cadàver a última hora de la nit a través a través del grup de Facebook 'No eres de Badalona si...'. 

L'home, de 50 anys, va desaparèixer el passat divendres a Badalona i des de llavors la seva família i amics s'havien bolcat en la seva recerca, amb diverses crides a través de les xarxes socials, paral·leles a la investigació dels Mossos d'Esquadra. Així mateix, per avui s'havia organitzat a través de les xarxes una batuda de recerca que, davant el trist desenllaç, va quedar anul·lada.

En fer-se pública la troballa del cadàver, les mostres de condol a la família no han parat d'arribar, amb nombrosos missatges d'ànim i suport als familiars de Pedro Rollán.

Va marxar de casa «amb la intenció de no tornar»

Segons va explicar la germana de Pedro Gabriel Rollán, l'home «va sortir de casa amb la intenció de no tornar», insinuant el suïcidi com una possibilitat. En aquest sentit, Isabel Rollán, en diversos comentaris a la publicació sobre la desaparició del seu germà, va assenyalar que va marxar de casa al voltant de les onze del matí del passat divendres «amb dues capses de pastilles».

Tot i que no s'han donat detalls de la troballa del cadàver del veí de Badalona, segons les darreres dades del seu telèfon mòbil, aquest es trobava en «una zona de muntanya al voltant de l'hospital Can Ruti de Badalona».


Comentaris

envia el comentari