Busquen a Pedro Gabriel, desaparegut el passat divendres a Badalona

L'home hauria sortir de casa amb dues capses de pastilles

Imatge de Pedro Gabriel, desaparegut el passat divendres a Badalona
Imatge de Pedro Gabriel, desaparegut el passat divendres a Badalona | Mossos d'Esquadra

El passat divendres 6 de setembre els Mossos d'Esquadra van anunciar que havia desaparegut a Badalona en Pedro Gabriel. El cos policial publicava un missatge on detallava que l'home mesura 1,80 metres d'alçada, porta el cabell curt, llis i de color castany i que anava vestit amb uns texans llargs blau fosc, samarreta de màniga curta i sabatilles esportives.

Doncs bé, segons informa Metrópoli Abierta, es tem el pitjor per aquest aquest badaloní de 50 anys després del darrer episodi de pluges a la ciutat i després de quatre dies sense saber res d'ell.

 

Crida de la família a les xarxes socials

Tal com explica el citat mitjà la germana de Pedro Gabriel, Isabel Rollan, ha demanat ajuda a través de les xarxes socials, com el grup de Facebook 'Tú no eres de Badalona si no...». Allà assegura que l'home «va sortir de casa amb la intenció de no tornar». La publicació ja acumula més de 800 comparticions i al voltant d'uns 50.000 seguidors. 

La germana, a través de diversos comentaris, detalla que l'home va sortir de casa el divendres a les 11.00 hores del matí amb «dues caixes de pastilles», que segons Isabel és un senyal clara que en Pedro Gabriel es vol suïcidar. D'altra banda, segons les darreres dades del seu telèfon mòvil l'home es podria trobar en «una zona de muntanya al voltant de l'hospital Can Ruti de Barcelona». En el cas d'haver-se pres les pastilles, l'home corre un gran perill sumant el fet de les fortes tempestes del territori.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han activat una Unitat d'Investigació per trobar a Pedro Gabriel i demana ajuda ciutadana per intentar trobar aquest home de 50 anys de Badalona.


Comentaris

envia el comentari