Imatge de la detenció a Sant Sebastià aquest 7 de setembre

Una surfista positiva en coronavirus se salta el confinament descaradament al País Basc

La dona va donar positiu dies abans de cometre el delicte

Ahir dilluns, 7 de setembre, va tenir lloc una detenció surrealista al País Basc. Són dies de nervis i, davant el dubte del que passarà en un futur d'allò més incert en plena pandèmia, són molts els que encenen totes les alarmes quan algú se salta les normes. En aquest context, una dona va ser detinguda a la tarda a Sant Sebastià per desobediència greu als agents de l'autoritat. La dona, que havia donat positiu per Covid-19 dies abans, va decidir saltar-se el confinament per a anar a fer surf a la platja de Zurriola.

Un particular va alertar sobre les 12.00 hores del migdia que una dona que havia donat positiu en les proves de el coronavirus estava practicant surf en aquesta platja. Va ser aleshores quan la Policia i un equip mèdic es van personar cap a la platja per a acabar detenint a la dona.

La dona es va resistir a la detenció

Malgrat això, es va resistir a les indicacions dels agents i no va ser fins a una hora després que aquests van aconseguir detenir-la, davant l'atenta mirada de desenes de persones que es van congregar en la riba de la platja per a veure el que estava ocurriend. La dona està acusada de desobediència greu i sobre aquesta recaurà a més una multa per saltar-se el confinament.