Ludmila, la jove de 14 anys que va desaparèixer en una festa i ha aparegut sense vida

El principal sospitós, un jove de 19 anys, detingut

Imatge d'una noia d'esquenes ubicada en un carrer
Els fets han tingut lloc a Francisco Álvarez, un municipi de Buenos Aires, Argentina  | UNSPLASH

Ludmila Pretti, una jove de 14 anys que va desaparèixer després d'anar a una festa el cap de setmana, ha estat trobada aquest dilluns. La jove va sortir de casa a la matinada del diumenge per assistir a una festa juntament amb els seus amics i mai va tornar. Els fets han tingut lloc a Francisco Álvarez, un municipi de Buenos Aires, Argentina.

La policia va trobar el cos sense vida de la petita entre dos matalassos sota un llit i amb un llaç lligat al coll. Tot sembla indicar que la causa de la mort va ser l'estrangulament. Segons indiquen les fonts de les autoritats policials, Ludmila hauria estat brutalment assassinada per negar-se a mantenir relacions sexuals.

La hipòtesi principal que hi ha sobre la taula és que van intentar abusar sexualment de la noia i quan aquesta es va negar, la van penjar del coll. Malgrat que encara no es podrà confirmar cap teoria fins que s'obtinguin els resultats de l'autòpsia del cadàver. El que sí que ha determinat l'informe preliminar de l'autòpsia és que l'adolescent hauria mort entre les 6.00 hores i les 12.00 hores del diumenge 6 de setembre.

 

El principal sospitós, un jove de 19 anys, detingut

Segons les fonts policials i judicials, el principal sospitós per l'assassinat de Ludmila és un noi de 19 anys que va desaparèixer en la mateixa zona on van tenir lloc els fets i que té una casa llogada on van trobar el cos sense vida de la petita. «Van marxar tots i la nena es va quedar amb ell. Hi ha veïns que van dir que aquest noi estava acostumat a amenaçar noies», explicava Leandro Pretti, el pare de la jove a un mitjà de comunicació d'Argentina. «No ho puc assumir encara, vull que això avanci, vull que la Justícia es mogui».

Al principi el jove de 19 anys es va mostrar altament preocupat per la desaparició de Ludmila i inclòs va estar en contacte amb la seva família. Cristian Adrián Jerez, el principal sospitós, ha estat detingut durant la matinada d'aquest dimarts en un operatiu realitzat per la Direcció Departamental d'Investigacions (DDI) i de la Policia Federal de la localitat on va ser trobada l'adolescent.


Comentaris

envia el comentari