SEM

Mor una nena de 3 anys en un tràgic succés a casa seva a Catalunya

La nena estava amb la seva germana bessona i la seva àvia en el moment dels fets

Tragèdia al Segrià. Una nena de només 3 anys ha mort ofegada a la piscina de casa seva. Els fets van ocórrer el passat dijous, 18 de maig, al migdia en una casa particular de Sunyer, a la comarca del Segrià

Segons avança El Segre, la petita estava amb la seva germana bessona i la seva àvia quan va tenir lloc la tragèdia. Els equips d'emergència, que van desplaçar-se ràpidament fins el lloc dels fets, no van poder fer res per a reanimar la menuda. 

L'Ajuntament de Sunyer, a la comarca del Segrià, ha decidit decretar avui tres dies de dol i també ha pres la determinació de suspendre la campanya. 

Sunyer es torna a vestir de dol 

I és que fa tot just 10 anys, la població de la comarca del Segrià es va haver de vestir de dol després d'una altra tràgica mort. En aquell cas, un nena nena de 10 anys va morir a Sunyer després que li caigués a sobre un tub de formigó quan jugava en un descampat on hi havia material agricola i de construcció. La seva germana, d'11 anys, va quedar també ferida després del tràgic succés. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«Hi havia uns nens jugant amb uns tubs de formigó. Sembla que van colpejar un amb un altre i al final un tub es va partir i va caure a sobre de les dues nenes», va explicar l'aleshores alcalde, Salvador Huguet.