Mor una nena de 3 anys després que la seva mare la deixés sola durant vuit dies per anar a veure el seu xicot

La mare, de 24 anys, va confessar a la policia japonesa que també havia abusat d'ella

Una nena petita en un capvespre
La petita va morir després d'estar sola durant vuit dies. | Pixabay

Una nena de només 3 anys ha mort de fam i deshidratació després d'una greu imprudència de la seva mare. La petita Noa es va quedar sola a casa, a Tòquio, durant vuit dies, després que la seva mare, de 24 anys, decidís anar a veure el seu xicot a la prefectura de Kagoshima, a més de mil quilòmetres de la capital japonesa. Després de confessar els fets i un cop localitzat el cos de la nena, la policia japonesa va procedir a la seva detenció.

Va ser la mateixa mare la que va trobar el cos sense vida de la filla, en tornar del seu viatge el passat 13 de juny. En veure que no responia ni respirava, va decidir avisar els serveis d'emergències. La petita va ser traslladada a un hospital, on només es va poder confirmar la seva defunció. Segons explica el mitjà 'Kyodo news', la mare va admetre els fets davant la policia, confessant també que havia abusat d'ella. Una persona coneguda de la mare també va explicar que sortia de casa durant dies o que tornava tard a la nit, deixant a la seva filla sense cap mena de vigilància.

Vuit dies sense aigua ni menjar

L'autòpsia va confirmar que la Noa va patir una deshidratació severa i va morir de fam, després que la seva mare la deixés sola durant diversos dies sense aigua ni menjar. Tot per anar a veure la seva parella a la prefectura de Kagoshima, al sud-oest del Japó. Saki Kahehashi, que així es diu la mare, va explicar davant la policia que no creia que la nena pogués morir malgrat estar tant de temps sense aigua ni aliment. «Pensava que estaria bé», hauria confessat que pensava i per això no va tenir problema a deixar-la al seu pis del barri d'Ota de Tòquio, on vivien des de la separació del pare de la nena.

La petita Noa patia atròfia tímica, confirmant així que havia rebut maltractaments durant molt de temps. A més tenia una erupció al gluti, el que ha fet pensar els investigadors del cas que feia molts dies que no se li canviava el bolquer. En la seva confessió, la mare també va admetre que, abans de marxar amb el seu xicot, la nena estava malalta, però no va portar-la al metge perquè no tenia diners. Així mateix va admetre que la Noa feia més d'un any que no anava a l'escola bressol.


Comentaris

envia el comentari