Mor ofegada una nena d'any i mig en una piscina a València

La xiqueta va caure a l'aigua per causes que es desconeixen

Una xiqueta d'un any i mig ha mort ofegada després de caure a una piscina en la localitat valenciana de Montserrat, en la comarca de la Ribera (València). Segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències d'Emergències de la Generalitat Valenciana (CICU).

El succés ha passat cap a les 12 del migdia del dimarts passat, tot i que s'ha conegut a primera hora del matí de dissabte. Segons ha arreplegat 'Levante-EMV', la xiqueta estava amb sos pares, els iaios i un cosí seu en un xalet que tenien ocupat des de feia un temps. La mare –una xica de 17 anys– i el pare –un poc més major i de nacionalitat romanesa– estaven descansant.

En eixe moment, els menuts estaven vigilats pels seus iaios i, en un moment determinat, la xiqueta va eixir de casa i va caure a l'aigua. Els veïns van sentir, de colp, els crits desoladors de la iaia de la menor «la meua xiqueta, la meua xiqueta!».

Una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) es va desplaçar al lloc dels fets, però els pares ja havien anat al centre de salut en cotxe. La menor, que tenia entre 18 i 21 mesos, ja no va presentar cap resposta. La xiqueta havia mort.

També pots llegir...