Marcelo Pagliaccio a la platja el 2017

Mor ofegat Marcelo, un conegut periodista esportiu de 32 anys

El periodista es trobava a Brasil gaudint d'uns dies de descans

Marcelo Pagliaccio, periodista esportiu de 32 anys, moria ofegat aquest dimecres mentre es trobava de vacances al  Brasil. La notícia ha arribat com un cop dur a la redacció del diari esportiu 'Olé'. Les primeres informacions que arriben des del país sud-americà és que el periodista es va desmaiar  de sobte, mentre es trobava al mar en una zona de poca profunditat.

Pagliacció es trobava de vacances amb uns amics i aquell dia tornaven d'una festa. Mentre anaven cap a l'hotel de Florianópolis —on s'allotjaven— de matinada, els seus amics van decidir que seria una bona idea remullar-se al mar, informa el diari 'Crónica'. Sembla, però, que el periodista es va desmaiar en una zona prop de la costa.

Unes vacancesa amb final tràgic

Quan els seus  companys  van adonar-se de la situació, van trucar als serveis d'emergències i van córrer a treure'l de l'aigua per poder-li practicar una reanimació cardiopulmonar. Tot i que els primers indicis eren esperançadors, els metges van apuntar al fet que havia empassat massa aigua i Pagliaccio va morir de camí a l'hospital.

«Dolor i més dolor. Se n'ha anat un gran home. Tenia molt per viure. Perquè Paglia, com li dèiem tots, era això: un gran home. Olé està de dol» escrivien els seus companys del diari tan bon punt s'assabentaven de la tràgica notícia. I concloïen lamentant:«Com entendre o acceptar que estan de vacances somiades a Florianópolis et passi això? Veure l'alba i ficar-se a la mar amb la sortida del sol es va transformar en un pla fatal».

El cònsol Gustavo Coppla, i la cònsol adjunta  Celina Cirilo, s'han posat a disposició de la família del difunt d'immediat i han començat els tràmits per resoldre els temes burocràtics i poder repatriar el cos.

També et pot interessar...